banner78
banner25

MHP Edirneli hemşehrilerini "“Aziz milletim sıra sende” mitingine davet etti!'

Milliyetçi Hareket Partisi Edirne İl ve Merkez İlçe Teşkilatı tarafından parti il binasında Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kütahya Milletvekili Ahmet Baş, MKYK Üyesi Nur Tuğba Aktay’ın katılımıyla bir basın toplantısı düzenledi.

seçimlerinin net olmamakla beraber 14 Mayıs 2023 günü yapılacağının konuşulduğu şu günlerde Cumhur İttifakının ortağı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 2021 yılında başlattığı gezilerine Edirne’yi de ekleyerek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

İl Başkanı Zakir Topdur ve Merkez İlçe Başkanı Emre Tokluoğlu başkanlığında seçim çalışmalarına ağırlık vererek yoğun çalışma içine giren partililer 5 Şubat 2023 günü Tekirdağ’da düzenlenecek olan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin katılacağı “Aziz Milletim Sıra Sende” mitingine de Edirnelileri davet ettiler.

İl Başkanı Topdur MHP’nin gece gündüz demeden teşkilatlarının her kademesi ile sahada olduğunu ve halkın nabzını tuttuğunu belirterek seçime hazır olduklarını kaydetti ve sözü Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’ a verdi.

Ersoy konuşmasında “MHP; dildedir, gönüldedir” diyerek başladı ve şöyle devam etti.

“Ülke gerçeklerini konuşmak, MHP’nin siyaset anlayışını sebep ve gerekçeleriyle anlatmak ve ihanet odaklarının vesayetindeki zillet ittifakının çirkin politikalarının perde arkasını milletimize aktarmak üzere partimizce projelendirilen temalı toplantılar; 2021 yılının Eylül ayında başlamıştır. 4 Eylül 2021’de Afyonkarahisar’dan başlayan etkinliklerimizde:

“Güçlü Siyaset, Lider Türkiye, Hedef 2023 - Siyasette Yeni Dönem:

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Stratejik Hedefler” Temalı 9 Bölge Toplantısı;

- “Adım Adım 2023; İl İl Anadolu” Temalı İl Toplantıları;

- “Adım Adım 2023; İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları”

gerçekleştirilmiştir. Üç etapta hayata geçirilerek bazı illerin merkez ilçelerinin de dâhil edildiği Anlatma ve Aydınlatma Toplantılarının sayısı 966’ya ulaşmıştır.

Halkın arasında teşkilatlarıyla; siyaset platformunda da Başkanlık Divanı, Parlamento Grubu ve Kurullarıyla müessir bir dinamizm sergileyen MHP, aktif siyasi faaliyetlerini sürdürmüştür. İl ve ilçelerden sonra 8 Ekim 2022’de başlayan “Adım adım 2023;

‘KÖYÜM BENİM’ Sohbet Toplantıları” yapılmıştır. “KÖYÜM BENİM” temalı sohbet toplantıları sırasında, aziz vatanın her sathı köy köy dolaşılarak en ücra köşelerdeki vatandaşlarımızla kucaklaşılmıştır.Ayrıca başta kalabalık metropollerimiz olmak üzere, modern şehir hayatının hüküm sürdüğü bütün kentlerde vatandaşlarımızla daha yakından temas kurmak üzere “Komşum Nasılsın?” teması altında ev ziyaretlerimiz gerçekleşmiş ve vatandaşlarımıza ulaşılmıştır”dedi.

MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Baş ise konuşmasında Milliyetçi Hareket Partisi olarak amaçlarının Cumhur ittifakında Cumhurbaşkanı adayının belli olduğunu ve bu ismin Recep Tayyip Erdoğan olduğunu yenileyerek “Cumhurbaşkanımızın tekrar seçimini sağlamak hem de uzun yıllardır biraz önce sayın vekilimizin söylediği gibi Milliyetçi Hareket Partisi'nin artık Edirne'den bir milletvekili ile temsil etme noktasında getirmektir. Bu konuda çalışan tüm il ilçe başkanlarımız kadın kollarımız bütün yöneticilerimiz ocak başkanlarımız stk'larımız partimize gönül veren tüm vatandaşlarımıza şimdiden çok teşekkür ediyorum. İnşallah seçim tarihi kesinleşmedi ama şu anda 14 Mayıs diye dillendiriliyor. 14 Mayıs akşamı da burada aynı zamanda Milliyetçi Hareket Partisi milletvekili seçmiş ve bu gururu yaşamış olarak da hayırlısıyla düşünüyorum”ifadelerini kullandı.

MKYK Üyesi Nur Tuğba Aktay’da yaptığı konuşmada Milliyetçi Hareket Partisi genel merkezi olarak bir buçuk sene içerisinde Edirnr’ye 4. ziyaretleri olduğunu belirterek “Serhat Şehri Ecdat yadigarı Edirne bizim için çok kıymetli bir şehir. Bu manada sayın genel başkanımızın talimatlarıyla bu kez de “Ahiler ile gününüz bereketli olsun” etkinlikleri kapsamında Edirne esnafıyla bir araya geldik. Edirne esnafı gerçekten bizi muhabbetle, keyifle karşıladı. Tekrar buradan onlara teşekkürlerimizi sunuyoruz. Sayın genel başkanımızın selamlarını ilettik kendilerine. Milliyetçi Hareket Partisi 2023 seçimlerine az önce sayın vekilimizin belirttiği gibi 2021 tarihinde zaten başladı. “Adayımız belli kararımızı net” dedi bu duruşunu hiçbir zaman için bozmadı. Bunu her vesile ile vatanımızın her noktasında ilettik. Günün sonunda bu muhabbetin karşılıksız göstermiş olduğunuz çalışmaların onucunu İnşallah Mayıs 2023'te güzel bir şekilde görmek istiyoruz. Bu vesileyle de pazar günü Tekirdağ'da gerçekleşecek olan “Aziz milletim sıra sende” mitingine sayın genel başkanımızın teşrifi ile bütün Edirne halkını davet ediyoruz”dedi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30