banner78
banner25

Laf atma kavgası darpla bitti!

Edirne’de gazeteci L.K.’nın adliye içerisinde bir avukat tarafından geçtiğimiz hafta dövülmesi olayı ile ilgili mahkeme olayın şüphelisi avukat K.K’nın adli kontrol şartı ile serbest bırakılması kararını verdi.

Aralarındaki bir husumetten dolayı geçtiğimiz hafta Edirne Adliyesi içerisinde kendisine laf söylediği gerekçesi ile müşteki gazeteci L.K’yı sinirlenerek darp eden avukat K.K. mahkeme tarafından adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Yaşanan darp sonrası Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi’nden rapor alan ve şikayette bulunan gazeteci L.K.’nın sağlık durumunun iyi olduğu, vücudunun değişik yerlerinde yumuşak doku zedelenmesi olduğu öğrenildi. Olayı görenler ise avukatın savunma sanatı ile ilgili uzak doğu sporları konusunda uzman olduğunu ve darp etmek amacıyla vurmadığını savunmak maksatlı kendini koruduğunu iddia ettiler.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30