banner137
banner25

Kuday''Bizlere düşen görev, 12 Eylül'ü bütün sonuçlarıyla ortadan kaldırmaktır'' dedi.
Disk Edirne İl Temsilcisi Arif Kuday, ''Bizlere düşen görev, 12 Eylül'ü bütün sonuçlarıyla ortadan kaldırmaktır'' dedi.
Edirne Emek ve Meslek Örgütleri Platformu üyeleri, 12 Eylül Askeri Darbesi'nin yıl dönümü dolayısıyla Saraçlar Caddesi'nde toplandı.
Grup adına burada konuşan Kuday, 32 yıl önce 12 Eylül Askeri Darbesi'nin siyasi, sosyal, hukuksal, bilimsel ve toplumsal alanlarda tahribata yol açtığını söyledi.
Arif Kuday, 12 Eylül'de hukuk, adalet ve çalışma hayatının yok edildiğini belirterek, ''12 Eylül, toplumsal muhalefeti ve başta emekçilerin örgütlenme özgürlüğü olmak üzere temel hak ve özgürlükleri yok etti. Emekçilerin kazanılmış hakları zorla ellerinden alındı. Halkımıza reva görülen bu zulmün düzen dişlilerinde bir 30 yıl daha ezilmemek için mücadeleyi her alanda büyütmekten başka bir yolumuz yoktur. Bizlere düşen görev, 12 Eylül'ü bütün sonuçlarıyla ortadan kaldırmaktır'' diye konuştu.
Açıklamanın ardından bir süre slogan atan gruptakiler, daha sonra dağıldı.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30