banner137
banner25

Konser salonunda ki leğenler dikkat çekti!

18 Mayıs Çarşamba akşamı Trakya Üniversitesi Devlet Konservatuarı Salonunda gerçekleşen bahar konserinde düşündüren görüntüler ortaya çıktı.

Edirne Musiki Derneği tarafından 18 Mayıs Çarşamba günü, saat 20:45 de Trakya Üniversitesi Devlet Konservatuarı Salonunda gerçekleşen Bahar Konseri’nde sahnede bulunan leğenler dikkat çekti. Pandemi nedeniyle ara verilen sanat etkinliklerine başlanan salonda, yağan yağmur bir kusuru gözler önüne serdi.

Gün boyu yağan yağmur sonrası dışarıda dinen yağmur salonda akan çatıda gece boyunca hiç dinmedi. Adeta sessiz salonda damla sesleri ile akustik bir etki yaratan yağmur damlaları izleyenleri hem güldürdü hemde düşündürdü.

Konulan iki adet leğen için konuşan izleyenler “Yağmur yağmasaydı kusur ortaya çıkmayacaktı” diyen bazı izleyiciler “iyi ki yağmur yağdı. Bahaneyle salonun çatısının bakım istediği ortaya çıktı. Son yıllarda kimsenin ilgilendiği yok. İyi ki yağdı da çatının aktığının farkına vardık”dediler.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30