banner78
banner25

Komşu gümrükçüler bir aradaydı!
Yunan ve Bulgar gümrük çalışanları, Türkiye'deki meslektaşlarıyla Edirne'de biraraya geldi.
Kentteki bir restorantta düzenlenen, yerli ve yabancı yaklaşık 250 gümrük çalışanının katıldığı etkinlikte konuşan AK Parti Edirne Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu, dayanışma ve iletişimin önemine vurgu yaptı.
Yunanistan, Bulgaristan ve Türkiye'nin gerek halkları, gerekse ülkelerin birlikte dinamik bir yapı kurabileceklerine inandığını ifade eden Müezzinoğlu, ''Bunu çok daha güçlü hale getirebiliriz. Dostluğu, iletişimi ön planda tutarak birlikte başaracağımız çok önemli işler olacağına inanıyorum'' diye konuştu.
Edirne Gümrük Mensupları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Recep Çorbacı da 3 yıl önce kurdukları derneklerini büyüyen bir bebeğe benzeterek, ''Bebeğimiz büyüyor, komşu ülkelere, dostlarımıza gülücükler dağıtıyor'' dedi.
Edirne Gümrük Mensupları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Sekreteri Haluk Kaya ise kompleks şeklinde bir ''Gümrük evi'' kurma projeleri olduğunu anlattı.
Etkinlikte, Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin 50 yıllık baş cazgırı Şükrü Kayabaş da organizasyona katkı sağlayanlara teşekkür ederek, yağlı güreşlerde okuduğu bir maniyi seslendirdi.
Konuşmaların ardından katılımcı ülkelerin müziklerinden örnekler sunuldu. Komşu ülke gümrük çalışanları canlı müzikler eşliğinde dans ederek, dostluk mesajları verdi.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30