banner137
banner25

Kısmetini başkasına kaptırdı!

Edirne’de kazı kazan oynayan bir vatandaş verdiği sırası yüzünden 1 milyon TL ikramiye kaybetti.

Saraçlar caddesi üzerinde şans oyunları oynatan 10217 nolu Milli Piyango bayiinden önceki gün 20 TL’lik kazı kazan alan bir kişi çıkan 1 milyon TL’lik büyük ikramiyeyi almaya hak kazandı. Adının açıklanmasını istemeyen ve 76 yaşında olduğu öğrenilen Yıldırımlı çiftçi önceki gün Sevda Rastgele’ye ait şans oyunları bayiine geldi. Kazı kazan almak için bekleyen Sezen Dökmeci bir anda talihlinin önüne geçerek kazı kazan aldı. Kısa sürelide olsa sıra tartışması yaşandığı esnada kazı kazanlardan bir tanesi yere düştü ve talihli kişi yere düşen kazı kazan ile beraber iki adet kazı kazan aldı. Kazıdıktan sonra kendisine büyük ikramiyenin çıktığını sakin bir dille bayie söyleyen kişi 20 TL’lik 1 milyon değerindeki kuponu ile evinin yolunu tuttu.

Şanslı kişi ile aynı sırada olan Sezen Dökmeci ikramiyenin çıktığı kişinin sakin tavırlarının dikkat çektiğini, paranın çıkması ile hiçbir heyecan yaşamadığını belirterek ayağına gelen şansı nasıl teptiğini anlattı.

Dökmeci “benim önümdeydi. Kuponu aldı ve kazıdı. Büyük ikramiye çıktı ve hiç bozuntuya vermedi.Gayette rahattı. 8 aydan beri kazıyorum ama hiçi bir şey çıkmadı. Bize de çıkmasını isterim. Aslında sıra onun sırasıydı ben onun önüne geçtim. Benim alacağım kağıdı o aldı. Ona çıktı. Normalde sen ileri geçtiğin için kaybettin. Bu şans benimdi dedi.Ben tabi çok üzüldüm. O kağıt benim olmasına rağmen o aldı. Şans onunmuş. Yere düşünce benim olsun dedi. Sen önüme geçtin bu benim kısmetim ”dedi.

10217 nolu bayi sahibi Sevda Rastgele ise daha önceleri de birkaç defa büyük ikramiye verdiklerini söyleyerek o gün yaşananları anlattı. “müşterimiz o gün gelmiş. Ben burada yoktum. 1 adet 20 TL’lik kazı kazan yere düşmüş. Arkadaşımız bunu alır mısınız demiş o da ‘yok ben onu almayayım’ demiş. ‘30 luk alayım’ demiş. Daha sonra ise ‘onuda alayım’ demiş. Aldığı 20 TL’lik kazı kazandan 1 milyon TL’lik büyük ikramiyeyi kazandı. Dünde bizi telefonla arayarak teknik detayları öğrendiler. İstanbul’dan giderek tahsilatı yapacaklar”dedi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30