banner78
banner25

Kimliksiz gelmeyin!

Gençlik ve Spor Bakanlığı yeni başllattığı bir uygulama ile bundan böyle spor tesislerine girecek ve spor yapacak vatandaşlara kimlik gösterme zorunluluğu getirdi.
Edirne'de vatandaşların yoğun olarak tercih ettiği ve spor yapmak üzere kullandığı Şükrüpaşa atletizm pisti bundan böyle kimliksiz girişlere kapalı. Spor yapmak üzere kapıya gelen ancak kimlik uugulaması getirilmesi nedeniyle yanında kimliği olmayanların giriş yapamadığı spor tesislerinde vatandaşların mağdur olmaması içün belli bir süre daha içeri girişlerin sağlanacağı ancak bundan böyle gelinmesi durumunda kimliğin kapıya konulan sisteme okutulacağı veya akıllı telefonlara indirilecek uugulamanın sisteme tanıtımı sonrası içeri giriş yapılabileceği öğrenildi.
Konu hakkında bilgisine başvurduğumuz il müdürlüğü yetkilileri yaptığı bilgilendirmede "81 ilde tüm merkez ve ilçelerdeki büyük ölçekli tesislerde Bakanlık tarafından uygulanmakta olup tesislerden yararlanma oranını ölçmek amaçlanmaktadır. 
Kimlik veya telefon uygulaması ile giriş yapılıyor.
Alışma sürecinde olunduğu için kolaylık sağlanıyor.
Bizim içinde kontrollü giriş sağlanmış oluyor"denildi.
Öte yandan mağduriyet yaşanmaması için uygulamanın oturuşana kadar töleranslı davranılacağı ifade edildi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30