banner78
banner25

Kime?

Sosyal medya'yı aktif kullandığı bilinen Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ın geçtiğimiz akşam yaprığı paylaşım akıllarda soru işaretleri oluşturdu.Gürkan'ın paylaşımını ve hedefindeki kişiyi konuşan çok sayıda kişi,paylaşımın hedefinde siyasi bir kişilik olduğunu ancak isim üzerinde netleşemedikleri yorumlarını yaptılar.
Gürkan paylaşımında "Geceye bir söz bırakalım: Arkasından 100 köpek havlatmayan kurt, kurt sayılmaz.."demiş ve gündemde konuşulmaya başlanmıştı.
Bugüne kadar imalı ve iğneli bir paylaşımı olmadığını belirten Gürkan'a yakın kaynaklar "eğer başkan böyle bir paylaşım yaptıysa altında yatan nedenler vardır.Kimedir, kimdir paylaşımın hedefi bilemiyoruz ama bildiğimiz tek şey bir şey veya bu kişi başkanın canını baya sıkmış ki,gece yarısı bu paylaşım yapılmış.Şimdi ortalık biraz bulanık.Ortalık durulduktan sınra zaten kim olduğu belli olur"dediler.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30