banner137
banner25

Kiev değil Edirne!

Akaryakıta gelecek zam öncesinde vatandaşlar istasyonlar önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Benzinin litre fiyatına 1 lira 61 kuruş zam yapılırken, motorinin litre fiyatına da 1 lira 51 kuruş zam yapıldı.

Edirne’de bulun çok sayıda akaryakıt istasyonu önünde uzun araç kuyrukları oluştu.Vatandaşlar gece yarısı öncesinde geldikleri benzin istasyonlarında depolarını doldurarak zamsız tarifeden akaryakıt aldılar.

3 ay önce deposunu 330 TL’ye dolduran Nihan Andıç isimli kadın sürücü deposuna 791 TL’lik akaryakıt aldıktan sonra “gördüğünüz gibi söyleyecek bir şey yok.3-4 ay önce 330 liraya doluyordu depo şimdi bu fiyat! Allah yardımcımız olsun”dedi.

Ahmet İnecik isimli bir vatandaş ise “hiç belli değil nereye gittiğimiz”diyerek gelen zamlara tepki gösterdi.

TIR sürücüleri ise yanaştıkları pompalardan bin 400 litre mazot alarak dakikalarca beklemelere neden oldular.Saat gece yarısı 00:00’ı gösterdiğinde ise akaryakıt istasyonları sessizliğe büründü ve yeni tarife yürürlüğe girdi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30