banner137
banner25

Kerem Arda partisinin iki yıllık tablosunu özetledi!

DEVA Partisi Edirne İl Başkanı Dr. Kerem Arda partisinin 2. Kuruluş yıldönümü nedeni ile düzenlediği basın toplantısında DEVA Partisinin Genel Başkan Ali Babacan başkanlığında Demokrasi ve Atılım için, adalet için, eşitlik için, özgürlük için, haksızlıkların son bulması ve yarınların aydınlık olabilmesi için kurulduğunu belirtti.

DEVA Partisi’nin bir ihtiyaç üzerine kurulduğunu belirten Dr.Arda “Ülkemiz kötü yönetiliyor, mevcut yönetimle ve klasik muhalefet anlayışı ile bu kötüye gidişin durması mümkün değil, liyakatsizlik, haksızlık her geçen gün daha da fazla artıyor.İnsanlarımızın dayanacak takati kalmadı.İşte bu sebeple DEVA Partisi, ülkemizin tümünü kucaklayan, yepyeni bir Türkiye tasavvuru ile yola çıkmış, ilkeleri ve değerleri üzerinde yükselen milletimizi bu dar boğazdan çıkaracak olan siyasi partidir”diyerek parti merkezinde sadece insan olduğunu kaydetti.

DEVA Partisinin kurulduğu günden bu yana neler olduğunu özetleyen Arda “Her şeyden önce siyasetin dilini değiştirdik. Bağırmadan, çağırmadan sakin ve yalın bir dille de siyasetin yapılabileceğini gösterdik. Bağıran, çağıran, hakaret eden ve hatta küfreden anlayışın karşısında durduk. Kavgayla değil diyalogla, tek adam lafı ile değil istişare ve ortak akılla siyaset yapılabileceğini kanıtladık. Yepyeni bir siyaset kültürü ile sadece eleştiren ve şikayet eden muhalefet değil, çözüm odaklı, çözüm önerileri üreten bir muhalefet nasıl olur gösterdik. Güçlendirilmiş parlamenter sistem önerimizi bizimle aynı minvalde düşünen siyasi partiler ile ortak bir şekilde milletimizin takdirine sunduk.Kimse umutsuz olmasın, geleceğe güvenle baksın.DEVA Partisi iktidarında, ilk 90 ve 360 günde uygulanacak eylem planlarımız hazır.

Demokrasiye geçiş, Sosyal Politikalar, Tarım, Afet Yönetimi, Ekonomi Eylem Planlarımız hazır. Kadrolarımız hazır, çözümlerimiz hazır”dedi ve “Bu Pazar seçim olsa DEVA hazır.’’şeklinde konuştu.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30