banner78
banner25

Karşı şeride geçti!

Edirne’de meydana gelen maddi hasarlı trafik kazasında bir kişi yaralandı.Kaza Atatürk Bulvarı üzerinde meydana geldi.Migros kavşağından çarşı istikametine seyir halinde olan Serhan K.'nın kullandığı 22 BA ... plaka sayılı araç aynı istikamete gitmekte olan ve önünde seyreden Celal Ü'nün kullandığı 22 T ... plakalı araca arkadan çarptı.Çarpmanın etkisi ile yoldan çıkıp orta refüjü aşan ve karşı şeride geçerek kazayı yara almadan atlatan sürücü Serhan K. araçtan kendi imkanları ile çıkarak kaldırıma oturdu.Uzun bir süre elindeki telefonu ile yakınlarına haber veremeye çalışan Serhan K'ya ilk müdahale olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılmak istendi.Olayın şokunu üzerinden atamayan ve alkollü olduğu anlaşılan sürücü polis ekiplerinin ve sağlık ekiplerinin iknası sonucu boyunluk takmayı ve ambulansa gelerek tedavi olmayı kabul etti.

Polis ekiplerinin alkol metre cihazı ile alkolünü almak istedikleri sürücü ambulansın içinde uyuya kalınca alkol kontrolünün hastanede yapılması kararlaştırıldı.Sürücü Serhan K.ambulans ile Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Acil servisine kaldırıldı.Durumuun iyi olduğu ve kazadan şans eseri yara alman kurtulduğu anlaşılan sürücünün alkollü olduğu öğrenildi.

Kazayı görenler ise karşı yönden gelen olmamasının daha büyük bir kazanın önüne geçildiğini söyledi.Ticari taksi sürücüsü Celal Ü. ise “aynadan geldiğini gördüm.Bir sağa bir sola yalpalayarak geldiğini gördüm.Dedim herhalde telefonu falan kurcalıyor daldı. Ondan sonra buraya geldim sinyalimi verdim tam dönecektim onun vuracağını da anladım aynadan baktığımda tam sol yapmadım bu tarafa doğru kırdım ki; az hasarlı olsun diye oda bana dokunduğu gibi zaten yolun karşı tarafına geçti”dedi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30