banner78
banner25

Kararname ile görevden alındı!

Ankara'da Vakıflar Genel Müdürlüğü başmümettişlik görevini yürüttüğü sırada Edirne Vakıflar Bölge Müdürlüğü görevine atanan Osman Güneren 9 yıla yakın bir süredir görev yaptığı Edirne'de Cumhırbaşkanı Kararnamesi ile görevindem alındı.
Edirne'de 9 yıl görev yapan ve tarihi eserlerin ihyası konusunda önemli çalışmalara imza atan Güneren'in Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile görevden alınması şaşkınlık yarattı.Güneren'e yakın kaynaklar görevden alınmanın bir bürokrat olarak 9 yıl gibi bir süre Edirne'de görev yapmaya bağlı olduğunu savunurken bazı kaynaklar Selimiye restorasyon projesinde yaşanan bazı sıkıntılarada bağlı olabileceği iddiasında bulundular.Görevden alma konusuna ise bir başka kaynağa göre Edirne'ye bir dizi temasta bulunmak için gelen Vakıflar Genel Müdür yardımcısı ile Bölge Müdürü Osman Güneren'in yaşadığı bir tartışmanında sebep olabileceği iddia ediliyor.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30