banner137
banner25

KARAMOLLAOĞLU “AMERİKA’YI YÖNETENLER APTALLIK NUMARASINA YATIYOR!”

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu Edirne İl teşkilatının 7.Olağan Kongresine katılmak üzere Edirne’ye geldi.

Edirne’de gerçekleşen ve tek adayın yarıştığı kongrede konuşan Genel Başkan Karamollaoğlu; 11 Eylül saldırılarına ilişkin yaptığı açıklamada Amerika’nın aptallı numarası yaptığını ifade ederek dünyanın aptal olmadığını söyledi.

Kongre’nin divan seçiminin ardından İstiklal Marşı okundu ve ilk olarak il başkanlığına tek aday olan Av Sinan Tekin konuşma yaptı.

İl Başkanının konuşmasının ardından kürsüye gelen ve 7. Olağan Kongre’ye Genel Başkan yardımcıları ile beraber katılan Temel Karamollaoğlu konuşmasında 11 Eylül’de Amerika’da gerçekleşen ikiz kuleler saldırılarına değindi. Konuşmasında “11 Eylül’de Amerika Birleşik Devletlerin de bundan 20-21 sene önce meydana gelen hadiseleri anmaya başladı dünya. Kim yapmış bunu? Müslümanlar. Nasıl Yapmışlar? Uçakları kaçırmışlar, kilometrelerce uzaktan kilometre dediğim zaman öyle 50-60 kilometre değil, 400 kilometre 500 kilometre uzaktan gelmişler, hunharca Newyork’ta İkiz kulelere saldırmışlar .Öyle bir saldırmışlar ki; o kuleler olduğu tere çökmüş. Gelmiş Pentagon’a saldırmışlar. Pentagon’un bir bölümünü mahvetmişler. Affedersin yahu. Sen ahmak olabilirsin de bütün dünyayı ahmak yerine koyma hakkına sahip değilsin! Nasıl oluyor da bir uçak bir kuleye çarptı diye, o kule kendi temelleri üzerine çöküyor? Hiç bir mühendis kolanlar orada yakıt çıkmış, yanmış, kolanlar ısınmış, aşağı kadar inmiş külahıma anlat affedersin”diyerek yaşananların önceden planlanmış senaryo olduğunu ve patlayıcıların bile senkronize bir şekilde patlatıldığına dikkat çekti.

“Dünya aptal değil ama Amerika’yı yönetenler aptallık numarasına yatıyorlar”diyen Karamaollaoğlu Pentagon’un dünyanın en iyi ordusu tarafından en iyi şekilde korunan karargahı olduğunu belirterek uçakların o alana 200 kilometreden fazla yaklaşamayacağının herkes tarafından bilindiğini söyledi. Karamollaoğlu “dünyanın en güçlü donatılmış ordusuna kim sahip? Amerika. Pentagon buranın karargahı. Dünya’da en iyi korunan karargah Pentagon’dur. Hiçbir uçak fark etmez sivil, askeri. Pentagon’a 200 kilometreden daha fazla yakına gelemez. Kendisini tanıtmak mecburiyetinde. Nasıl oluyor da bir uçak 400 kilometre uzaktan kalkıyor hiç kimse bunlara sen kimsin diye sormuyor? Bunlar kendileri ahmak ama dünyayı da ahmak yerine koyuyorlar.Ve o uçaklar geliyor sorgusuz sualsiz Pentagon’a çarpıyor. Ama burada başka bir garabet daha ortaya çıkıyor. Niye? Pentagon’un uçakların çarptığı bölüm bakım için boşaltılmış. Niye? Bakım için. İçeride bir tane insan yok. Bir tane insan hayatını kaybetmiyor. Yahu bu kadar planı yapan insanlar dünyayı nasıl aptal yerine koyabilirler?Bu açıkça Amerikan istihbaratı tarafından planlanan bir hadise”ifadelerini kullandı.

Konuşmanın ardından delegeler oy kullanımına başladı. Kongre sonrası İl başkanlığına tek aday olarak katılan ve mevcut delegelerin tam desteğini alan Av.Sinan Tekin tekrar başkanlığa seçildi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30