banner137
banner25

Kan vermek için sıraya girdiler!

Türk Kızılayı güvenli Kan temini programı kapsamında Edirne İl Emniyet Müdürlüğü olarak "İyiki Varsın Kan Dostum" kampanyası destek için il Emniyet Müdürlüğümüz Bahçesinde Kızılay Kan alma Tır’ını ağırladı. Kan bağışına destek vermek isteyen polis teşklatı mensupları kan vermek için kan bağış tırı önünde uzun kuyruk oluşturdu. Kızılay Edirne Kan Merkezi Ekip Doktoru Erhan Aksoy;” Edirne İl Emniyet Müdürlüğü ile birlikte bir kan bağışı organizasyonu yapıyoruz. Onlar bizim hayatlarımızın korudukları gibi kanları ile de canlarımıza katkıda bulunuyor” dedi. 
Edirne İl Emniyet Müdürlüğü’nde görevli memurlar, Türk Kızılay’ı ‘İyiki Varsın Kan Dostum’  kampanyası kapsamında kan bağışı yaptı. Türk Kızılay’ı tarafından İl Emniyet Müdürlüğü bahçesine getirilen TIR’da kan bağışı yapan görevli memurlar uzun kuyruklar oluşturdu. Kuyruk sırasında sosyal mesafe ve maske kuralına önem verildi. Kızılay Edirne Kan Merkezi Ekip Doktoru Erhan Aksoy, pandemiden dolayı kan stoklarında ciddi sıkıntılar olduğunu belirterek, kan bağışında bulunan görevlilere teşekkür etti. Aksoy;”Edirne İl Emniyet Müdürlüğü ile birlikte bir kan bağışı organizasyonu yapıyoruz. Onlar bizim hayatlarımızın korudukları gibi kanları ile de canlarımıza katkıda bulunuyor. Onlara çok teşekkür ederim. Emniyet Müdürlüğümüzün yaptığı gibi diğer kurumlarımızın da hassasiyet göstermesini bekliyoruz. Tabi vatandaşlarımız da bu konuda hassasiyet göstermelidir. Koronavirüs pandemisi dolayısıyla Kızılay Kan Merkezi stoklarımızda ciddi düşüşler yaşanıyor. Bu dönemde tüm kurumlarımız ve vatandaşlarımızdan kan bağışına hassasiyet göstermesini istiyoruz. Kan bağışı düşüyor ama kan ihtiyacında bir düşüş olmuyor. Herkesi kan bağışına bekliyoruz” dedi. 
Her gün farklı noktalarda kan bağışı aldıklarını aktaran Aksoy;“Biz her gün farklı noktalarda farklı kurumlarla birlikte canla başla kan bağışı ile ilgili organizasyonlar düzenliyoruz. Haftalık olarak planlar oluşturuyoruz. Örneğin bu Cumartesi Günü Saraçlar Caddesi’nde kan bağış organizasyonumuz olacak. Her noktada kan bağışını almaya çalışıyoruz. Bizim nerede olduğumuzu bilmek için ‘www.kanver.org’ adresinden bizim haftalık planlarımızı öğrenebilirler” diye konuştu.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30