banner137
banner25

Kalkan ve ekibi"sorunları biliyor ve çözmek için geliyoruz!"

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği çatısı altında bulunan oda seçimleri tüm hızıyla devam ederken adaylar tanıtım toplantılarında kendilerini tanıtarak yapacaklarını anlatmaya devam ediyor.

Bir çok oda da seçimler tamamlanırken 27 Mart 2022 günü yapılacak olan Edirne Tatlıcı, Büfeci, Kebap ve Lokantacılar Esnaf Odası Olağan Genel Kurulu öncesinde aday olan Adem Kalkan ve ekibi düzenledikleri basın toplantısıyla kendilerini kamuoyuna tanıttılar.

27 Mart 2022 Pazar günü Sanayi Sitesi Keyif Düğün Salonunda gerçekleşecek olan Oda seçimleri hakkında konuşan Kalkan ve ekibi daha aktif bir oda için birliktelik kararı aldıklarını ve odaya üye esnafa daha iyi hizmet verebilmek için bu yarışa girdiklerini belirtti.

Yaklaşık 825 üyesi bulunan oda’nın sorunlarını en iyi şekilde bildiklerini ve çözüm önerileriyle birlikte aday olduğunu açıklayan Adem Kalkan kendisi ile beraber hareket eden arkadaşlarını yakından tanıdığını ve içlerinde sadece Edirne’ye hizmet etme sevdası olduğunu kaydetti.

Kalkan yaptığı konuşmada “Olağan Genel Kurulunda ben ve ekibim çok aktif bir Oda yönetimi için arkadaşlarımla birlikte bu göreve talibiz. Odamıza kayıtlı bütün esnaflarımızı yakından tanıyorum. Sorunları, talepleri, istekleri en iyi bilen kişiyim. Bunların en üst mercide çözüme kavuşturmak için elimden gelen her şeyi yapacağım.” dedi.

1999 yılında kayıt olduğu oda için 2000 yılında yönetime girme kararı aldığını ve Edirne Tatlıcı, Büfeci, Kebap ve Lokantacılar Esnaf Odası çatısı altında bugüne kadar aktif rol aldığı belirten Kalkan “Ben ve çalışma arkadaşlarım önümüzdeki 4 yıl için görev yapmaya hazırız. Üyelerimizin teveccühü ile geleceğimiz görevimizde; başta 5362 sayılı yasa kapsamında üzerimize düşen tüm sorumlulukları eksiksiz bir şekilde yapmayı ve de en önemlisi tüm üyelerimizin menfaatleri doğrultusunda çalışacağımızı ve aldığımız görevi layıkıyla yapacağımızı ifade etmek isterim. Ben ve çalışma arkadaşlarım göreve başladığımız ilk günden itibaren her zaman olduğu gibi aynı felsefe ile tüm üyelerimiz ile çok yakın iletişim halinde olmaya ve karşılaşacağımız tüm sorunlara ilk elden ve en hızlı bir şekilde çözüm üretmek için çalışmaya devam edeceğiz”dedi.

Adem Kalkan’ın listesinde Saim Akça, Ekrem Güler, Kemal İmrak, Muzaffer Güker, Aytuğ Baldırancı, Gökhan Çakay, Eraydın Dürüktaş, Mesut Ciğerciler ve Özgür Arda yer alıyor.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30