banner137
banner25

Kahve
AK Parti Edirne İl Başkanı Müjdat Kahve, ''AK Parti hükümetini ve şahsımı çiftçi düşmanı ilan etmek isteyenleri lanetle kınıyorum'' dedi.
Kahve, partisinin il başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, CHP'nin yarın İpsala'da çeltik mitingi düzenleyeceğini, miting için dağıtılan broşürlerde kendisinin ''Çiftçi düşmanı'' gibi gösterildiğini öne sürdü.
İsminin geçtiği metni şiddetle kınadığını ifade eden Kahve, ''Bir çiftçi ailenin çocuğu olarak, tamamen hayal mahsulü, nereden icat ettiklerini de bilmediğim '75 milyonun hakkını çiftçilere yedirmem' diye benim ağzımdan yazılan bir yazı okudum. Bu broşürleri hazırlayan kişileri kınıyorum. AK Parti hükümetini ve şahsımı çiftçi düşmanı ilan etmek isteyenleri lanetle kınıyorum. Bunları bütün çeltik üreticilerinin vicdanına havale ediyorum'' dedi.
Kahve, çeltikte randıman ve rutubet açısından kaliteyi tutturan çiftçilerin, TMO'ya ürettikleri ürünü piyasa şartlarına göre iyi fiyattan hiçbir sorun yaşamadan verdiğini, istenilen standartlarda olmayan ürünlerin TMO tarafından alınmadığını bildirdi.
Kahve, Meriç Köprüsü'nün aydınlatılmasıyla ilgili çalışmaların sona gelindiğini, firmanın bugünlerde aydınlatma denemelerini yapacağını ifade ederek, Edirne Belediyesi'nin kentin gerçek sorunları göz ardı ettiğini kaydetti.
Edirne'nin gündeminin bir hafta 10 gün akmayan sular olduğunu anlatan Kahve, ''Asfalt üzerine asfalt atılarak, asfalt altında kalan kaldırımlar nedeniyle ilk yağmurda su basacak yerlerdir. Kanalizasyonların tıkanması nedeniyle şehirde yaşanan facialardır. Bunları konuşmadan 'Kule yapacağım, sanayi sitesini kaldıracağım' gibi hayal mahsulü işlerle uğraşmaktan vazgeçelim diyoruz'' dedi.
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mehmet Özülkü ise mahalle teşkilatları ve yapılanmalarına çok önem verdiklerini, yerel seçimleri kazanmak için mahalle teşkilatlarının çok iyi çalışması gerektiğini belirtti.
CHP Edirne İl Başkanlığı'nın gündeme getirdiği mükerrer üyelikle ilgili konu hakkında da değerlendirmelerde bulunan Özülkü, ''Adı ön plana çıkartılan Şenol Geçmiş, bize 2003 yılında üye olmuş görünüyor. Sistemimizde hala kendisi aktif üye pozisyonunda. Kendisi de uzun yıllardan beri CHP'de aktif görevde olduğunu iddia ediyor. CHP'de olan insan öncelikle partisine üye olması gerekir. Eğer gerçekten Şenol bey CHP'de aktif bir üye ise, üyeliğinin iki partiden de düşmesi gerekir. Demekki kendisi CHP'ye yeni üye olmuş''dedi.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30