banner78
banner25

Kağıt toplayıcılarının kağıtları tutuştu!

Edirne Merkez Sabuni mahallesi’nde bulunan boşluk alanda çıkan yangın endişe yarattı.

Edirne’de faaliyet gösteren kağıt toplayıcılarının gün içerisinde topladıkları hurda kağıt ve malzemeleri depoladıkları alan olarak kullanılan Kızanlık bahçesinde çıkan yangın gökyüzünün dumanlarla kaplanmasına neden oldu.

Atatürk Bulvarı üzeri Özel Trakya Hastanesi karşısındaki minibüs duraklarının hemen altında bulunan boş alanda çıkan yangına dar sokak olmasına rağmen İtfaiye ekipleri kısa sürede müdahale ederek yangının büyümden söndürmeyi başardı.

Fil yokuşu sokak ile Vavlı Cami sokak üzerindeki alanda topladıkları kağıtların üzerine yukarıdan atılan sigara veya benzeri bir maddenin düşmesi sonucunda çıktığı tahmin edilen yangına ilk müdahale itfaiye ekipleri tarafından yapıldı. Yeni alınan ve pratik olduğu için dar sokaklarda müdahale imkanını arttıran araç ile yapılan müdahale sonrası yangın kontrol altına alınırken, soğutma çalışması için ikinci bir itfaiye aracı geldi. Yaşanan olay maddi hasarla sonuçlanırken polis Atatürk Bulvarını tek yönlü olarak araç ve yaya trafiğine kapattı.

Vatandaşlar gökyüzüne yükselen dumanları uzaktan izlerken bazı meraklı vatandaşların cep telefonları ile yakından görüntü almak istemesi polisin tepkisine neden oldu.

Yakında bulunan araçlar ise zarar görmesi olasılığına karşın Polis tarafından tescil plaka kayıtlarından ulaşılarak uyarıldı ve bulunduğu yerden çekilmeleri sağlandı.

İtfaiye ekipleri gerek yangın söndürme tüpleri gerekse kimyasal ile yaptıkları müdahale ile yangını büyümeden söndürmeyi başardı.

Vatandaşlar olası bir faciadan dönüldüğünü kağıtların aylardır burada depolaması yapılırken hiçbir yetkilinin uyarıda bulunmadığını kaydettiler.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30