banner137
banner25

Kadrosunu oluşturuyor!
Trakya Üniversitesi (TÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimliğine Doç. Dr. Ümit Nusret Başaran getirildi.
TÜ Rektörü Prof. Dr Yener Yörük, Tıp Fakültesi Hastanesinde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, TÜ hastanesinin bölgenin en önemli sağlık kurumu olduğunu belirtti.
Üniversite hastanesini daha iyi yerlere taşımak için vatandaşların desteğine ihtiyaçları olduğunu ifade eden Yörük, ''Yoğun bakım alt yapısı, ameliyat olanakları, onkoloji hizmetleri, ileri teknoloji gerektiren olanaklarıyla bölgemizin en önemli sağlık kuruluşudur. Bu kurumumuzun çok daha ileriye gitmesi için öğretim üyelerimiz ve çalışanlarımız kadar, bütün bölge halkımızın da desteklerini bekliyoruz. Önümüzdeki süreçte hastanemizin daha iyi yapılanması, daha iyi olanaklara kavuşması için Edirnelimizin ve bölge halkının yardımına ve desteğine ihtiyacımız var. Bununla ilgili bir kampanya başlatmayı düşünüyoruz'' diye konuştu.
Yörük, hizmetlerinden dolayı önceki başhekim Prof. Dr. Yahya Çelik'e teşekkür etti. Başhekimliğe getirilen Doç. Dr. Ümit Nusret Başaran'a da yeni görevinde başarılar diledi.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30