banner137
banner25

İYİ Partili Demir"ben buna densizlik derim!"

İYİ Parti İl Başkanı Ekrem Demir CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun TUİK’e alınmamasına yönelik açıklamalarda bulundu ve ben buna densizlik diyorum”dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun TUİK’ten önce randevu istemesi ve verilmemesinin ardından kapıya giderek içeri girmek istemesi sonrasında yaşananlara Millet İttifakı ortağı İYİ Parti Edirne İl Başkanın’dan tepki geldi.

İl Başkanı Demir “Bunun kabul edilebilir bir tarafı yok. Bir siyasi partinin Genel Başkanı Türkiye’de her kuruma çok rahat bir şekilde girebilmeli. Eğer TÜİK gibi bir kuruma bir siyasi partinin Genel Başkanı sokulmuyorsa bunun adı rezilliktir, ayıptır. Bu bugün Kılıçdaroğlu’na yapıldı, yarın başka siyasi parti Genel Başkanına yapılabilir. Bu hal ve hareketler memleketi germekten öte başka bir şey değildir. Ülkemizin şu anda sükunete ihtiyacı var. Bu yaşadıklarımız inşallah son bulur diye ümit ediyorum. Çünkü bu ve buna benzer tavırlar maalesef insanımıza da yansıyor. İnsanımız da konuda geriliyor, ötekileştiriliyor. Doğabilecek olan olumsuzluklardan hepimiz zarar görürüz sıkıntı çekeriz. Esefle kınıyorum. İnşallah son olur, bir daha böyle densizlik yaşanmaz. Ben buna densizlik diyorum” dedi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30