banner78
banner25

İYİ Partili Demir "çok rahat bir şekilde Edirne Belediyesini alırız!"

İYİ Parti Edirne İl Başkanı Ekrem Demir partisinin Türkiye’de iyi bir yol aldığını, Edirne’de de durumun farklı olmayıp her geçen gün güçlerine güç kattıklarını kaydetti.

Partisinin İl Başkanlığında gazetecilerle bir araya gelen Demir Edirne’de ne kadar iyi olduklarını ise “Edirne’de iddialıyız. Kendi partimizle seçime girdiğimiz sürece çok rahat bir şekilde Edirne belediyesini alırız”ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz hafta Ankara’da Genel Başkan Meral Akşener ile bir araya geldiklerini ve 81 il başkanının tek tek dinlendiğini belirten İl başkanı Demir toplantının detayları hakkında da bilgiler verdi.

İYİ Parti İl Başkanı Ekrem Demir, “Geçen hafta Salı günü Ankara’ya gittim ve grup toplantısına katıldım. Genel başkanımızın önderliğinde 6 saat il başkanları ile toplantı gerçekleştirdik. İl başkanları toplantısından sonra ise Genel Başkanımız Meral Akşener’in iftar yemeğine katıldık. Toplantımız çok verimli geçti. 81 il başkanı kendi bölgesi ile ilgili yapmış olduğu çalışmalar ve faaliyetleri Akşener ile paylaştı. Sayın Akşener’de ülke meseleleri ile ilgili bizlere bilgiler verdi. Her geçen gün partimizin büyüdüğünü zaten Akşener birebir görüyor müşahede ediyor. Çünkü Türkiye’yi dolaşıyor. Tüm illeri, ilçeleri dolaşıyor her gittiği yerde partimiz çok ciddi teveccühler görüyor. Bizler de Edirne’de genel başkanımızın bu istikameti doğrultusunda faaliyetlerimizi devam ettiriyoruz”diyerek sadece Ramazan dolayısıyla 400 e yakın yeni üyeyi İYİ Parti’ye kattıklarını ifade etti.

“Partimiz büyüyor” diyen Demir “milletimiz partimizden mutlu bizde bundan keyif alıyoruz. Her fırsatta genel merkezimizin bize ulaştırdığı bilgileri vatandaşımızla paylaşmaya çalışıyoruz iyi bir noktadayız ve iddialıyız. İYİ parti Türkiye’de olası bir erken veya zamanında seçimde iyi parti 1. Parti olacak. Vatandaşımızın, milletimizin hak etmiş olduğu seviyeye ulaşacak. Belediye seçimleri genel seçimlerden daha sonra olacak. Genel merkezimizin belirleyecek olduğu doğrultuda hareket edeceğiz. Edirne’de iddialıyız. Kendi partimizle seçime girdiğimiz sürece çok rahat bir şekilde Edirne belediyesini alırız”şeklinde konuştu.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30