banner137
banner25

İYİ Partili Demir "böyle giderse kadınlar elde yıkayacak!"

İYİ Parti Edirne İl Başkanı Ekrem Demir, elektriğe gelen zamlarla kadınları artık makinelerden uzaklaşacağını bu şekilde devam ederse çamaşır ve bulaşıkları elde yıkamaya başlayacaklarını belirtti.

Partisini il binasında son gelen zamları değerlendiren İYİ Parti il başkanı Ekrem Demir elektriğe yapılan zamların vatandaşın belini büktüğünü söyledi.Ödenen yüksek faturaların kısıtlamaları beraberinde getirdiğini belirten Demir “Elektriğe maalesef yapılan zamlar vatandaşların belini büküyor. Yüksek faturalar ödenemeyecek noktaya geldi. Vatandaş neredeyse evinin kira bedeli kadar elektrik ve doğalgaz faturası ödemeye başladı. Birçok vatandaşımız evinde sadece aydınlanma noktasında elektrik kullanıyor, doğalgazı ise hiç yakmamaya gayret ediyor. Yani evde yorganla oturuyor”dedi.

Kendisinin de şirketi olduğunu ve kapalı olmasına rağmen faturalar gönderildiğini iddia eden İl Başkanı Demir “Pandemi dolayısıyla açık olmayan işyerimde 6-7 tane yüksek faturalar geldi. Bunlar 4 bin, 5 bin lira civarında. Bu faturaları ben ödemedim. Çünkü böyle bir elektrik kullanmadım. Sayın Kılıçdaroğlu’nun bir açıklaması var; bu zammı geri çekmedikleri müddetçe fatura ödemeyeceğim diye. Biz bunu daha önceden başlatmış olduk. Ben de hukuki süreci başlattım ve bu faturaları ödemiyorum. Çünkü böyle bir elektrik kullanmadık”dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun zamları geri çekme talebinde bulunduğunu ve kendilerinin de zamların geriye çekilmesini istediklerini belirten İYİ parti Edirne İl Başkanı Ekrem Demir “Biz de aynı şekilde bu zamların geriye çekilmesini istiyoruz. Çünkü bu şartlarda evimizde elektrik araç gereçlerini kullanamayacağız. Buzdolabımızı, çamaşır makinemizi, bulaşık makinemizi kullanamayacağız, burada hanımlara biraz daha fazla iş düşecek, elle yıkamaya başlayacağız herhalde hem çamaşırları hem de bulaşıkları” dedi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30