banner78
banner25

İYİ parti yeni yönetimini tanıttı!

İYİ Parti’de yaşanan yönetim değişikliği ve uzun süre kalınan sessizliğin ardından yeni ataması yapılan Serpil Tütüncü başkanlığındaki yönetim merkez ilçe ve beldelerdeki yapılanmasını tamamlayarak basın karşısına çıktı.

Üç ay önce Edirne il Başkanlığı görevine atanan Dr. Serpil Tütüncü, gerçekleştirdiği basın toplantısında cesurlar hareketinde kendisi ile yol alacak arkadaşlarını tanıttı.

Genel seçimin konuşulduğu şu günlerde yapılan atama ile görevi devir alan il başkanı Dr.Tütüncü İYİ parti iktidarında ülkenin hak ettiği huzuru ve hak ettiği zenginliği alacağını söyleyerek “Türkiye’yi zenginliğe, milletimizi refaha taşıyacak yepyeni bir iktidar yaklaşıyor” ifadelerini kullandı.

Gerçekleşen toplantıya Edirne Milletvekili Orhan Çakırlar, İpsala Belediye Başkanı Abdullah Naci Ünsal’ın yanı sıra partililer katıldı. Eski yöneticilere davet gönderilmesine rağmen katılımın olmaması dikkat çekti.

Toplantı saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal marşımızın okunması ile devam etti.İlk olarak gündeme dair konuşma yapan ve yaşanan gelişmeleri değerlendiren İl Başkanı Dr.Tütüncü geçmişte görev yapan il başkanına, yönetim kurulu üyelerine ve ilçe başkanlarına yaptıkları çalışmaları için teşekkür ederken İYİ Parti’nin Türkiye’nin umudu olduğunu ve iktidara geldiklerinde tüm sorunların üstesinden geleceklerini kaydetti.

Tütüncü, “Biz; herkesin “bitti” dediği anda, ülkemizin umudu olduk. Bir cesur kadın çıktı ve cesur ve İYİ’ler peşimden gelsin diyerek, cesurlar hareketini başlattı ve İYİ Parti bir güneş gibi doğdu. Biz; acıyı çekmiş, mücadeleden vazgeçmeyen cesurlarız. İYİ Partimizin değerini çok iyi biliriz. Çünkü biz hep birlikte mücadele verdik. İşsizlik bu kadar artmışken, esnafımız siftah yapamazken, kapısına kilit vurulmuşken, çalışanlarımız ve emeklilerimiz enflasyona ezdirilirken, yolcu garantileriyle milletin hazinesini yağmalatırken, KPSS’den yüksek not alıp sözlüde elenirken, konut fiyatlarının en fazla arttığı illerimizde yabancılara gayrimenkul satışları gerçekleşirken, milyonlarca vatandaşımız yoklukla, yoksullukla mücadele ederken üç, beş, dokuz maaş alanlar varken vatandaşlarımızın sesi olacağız, bunlarla mücadele edeceğiz. Türkiye’yi zenginliğe, milletimizi refaha taşıyacak yepyeni bir iktidar yaklaşıyor.Meselemiz partiler üstü memleket meselesidir” dedi.İYİ Parti Milletvekili Orhan Çakırlar, ülkedeki hayat pahalılığına değinerek, mutlu insan görmenin zor olduğunu söyledi.

Çakırlar, “Görüyoruz ki ülkede iki gurup halinde yaşamaya başladı insanlar, varsıllar ve yolsular olarak. Pazarları geziyorsunuz insanlar mutsuz. Köyleri geziyorsunuz üretici mutsuz. Mutlu insanlara rastlamak çok zor gözüküyor ev hayatın içinde olan herkes onları çok rahatlıkla görüyor” dedi.İYİ Partili İpsala Belediye Başkanı Abdullah Naci Ünsal da cesurlar hareketi olarak başarılı olacaklarını kaydetti.Daha sonra ilçe başkanları ile il yönetim kurulu üyelerinin tanıtımı yapıldı.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30