banner78
banner25

İYİ Parti İl Başkanı Demir"kına yaksınlar!"

İYİ Parti İl Binasında bugün yaşanan olayda Merkez İlçe Başkanı Zafer Kaya yaralandı.

Edinilen bilgiye göre uzun bir süredir İYİ partili bazı yöneticilerin İl yönetimi ile ilgili sıkıntılarını sosyal medya üzerinden paylaşması ve İl Başkanı Ekrem Demir’e yönelik istifa çağrılarını gündeme taşımaları parti içinde huzursuzluğa neden olmuştu.

Gün içerisinde İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Prf.Dr.Mehmet Akalın’ın da partide olduğu bir sırada Merkez İlçe Başkanı Zafer Kaya ve beraberindekiler partiye geldi. İl başkanı Ekrem Demir ile bir süre konuşan ancak sonrasında konuşmanın dozunun şiddetini artırması ile tartışmanın büyümesi üzerine kavga çıktı. Yaşanan kavga sonrası olay yerine ambulans ve polis istendi. İddiaya göre çıkan kavgada aldığı darbelerden dolayı yaralanan Merkez İlçe Başkanı Zafer Kaya ambulans ile Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Acil servisine kaldırıldı. Kaya’nın sağlık durumunun iyi olduğu aldığı darbeye bağlı olarak omzunda çıkık oluştuğu ifade edildi.

Olay sonrası ifadesi alınmak üzere polis nezaretinde önce sağlık kontrolü için 1.Murat Devlet Hastanesine götürülen İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Prf.Dr.Mehmet Akalın,İl Başkanı Ekrem Demir ve parti sekreteri Tarık Aldeniz daha sonra Selimiye Polis Merkezi Amirliği’ne getirildiler.Burada yaklaşık 5 saat bekleyen ve ifadeleri alınan partililerden İl Başkanı Ekrem Demir çıkışta bekleyen gazetecilere açıklama yaparak “kına yaksınlar”dedi.

Yaşanan olayı anlatan ve durumun adli makamlara sevkinin sağlandığını belirten İl başkanı Demir “yargıya taşınmış bir süreç var. Bu süreci hep beraber takip edeceğiz.Tabi bizde yaşanan olaylarla ilgili üzgünüz.Burada anti parantez içerisinde şunu söyleyeceğim. Partimizin içerisini karıştırmaya çalışanlar, şimdi kına yaksın. Hayli zamanda beri sosyal medya üzerinden partimize çok ciddi bir saldırı vardı. Ama partimizi bu hain kişilerin emellerine bırakmayacağız. Söyleyeceklerim şimdi bundan ibarettir”dedi.

Bir gazetecinin yaşanan olayı anlatması sorusu karşısında ise “ben bu konuda çok fazla açıklama yapmak istemiyorum. Yargıya taşınmış bir süreç,ama medyada bazı insanların servis etmiş oldukları haberler tamamen yanlış ve asılsızdır”diyerek bir bilgi paylaşımı yapıldığını kaydetti.

Öte yandan İYİ Parti Basın grubundan yapılan açıklamaya göre “bugün il binasına gelen merkez ilçe başkanı Zafer Kaya ve 6 kişi başkan ile görüşmek için geldi. İl yöneticisi Tarık Aldeniz sadece 2 kişinin başkanla görüşebileceğini söylemesi üzerine ilçe merkezine yönlendirdi. Başkan ile görüşen Kaya ve yanındaki Ferhat Turan çıkışta Tarık Aldeniz’e hakaret ve küfür etmesi üzerine 3 kişi arasında bir arbede yaşanmıştır.Bunun üzerine yere düşen Zafer Kaya Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Akalın ve il Başkanı Ekrem Demir tarafından yerden kaldırılmıştır”denildi.

Paylaşılan fotoğraflarda ise Merkez İlçe Başkanı Zafer Kaya’nın kolunu tuttuğu,İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Prf.Dr.Mehmet Akalan’ın yanında bulunarak konuştuğu,ve İl Başkanı Ekrem Demir’in de yanında olduğu görülüyor.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30