banner137
banner25

İYİ Parti il Başkanı Demir” ekonominin yerlerde serildiğini görüyoruz!”

İYİ Parti Edirne İl Başkanı Ekrem Demir,yaptığı açıklamada yarın seçim olacakmış gibi çalıştıklarını ve hazırlıklı olduklarını belirtti.

Parti il binasında gazetecilerle bir araya gelen ve soruları cevaplayan İl Başkanı Demir; partisinin her geçen gün güç kazandığını ve katılan yeni üyelerle beraber güçlerine güç kattıklarını kaydetti.

Ülkede seçim olup olmayacağı yönünde yöneltilen bir soruya “bunun kararını verecek olan iktidar partisidir” diyen Demir; “bizim genel düşüncemiz. Sayın Meral Akşener’i Cumhurbaşkanı yapmak.Partimizi de iktidar yapmak.Bu sevdadan, arzudan, istekten kesinlikle vazgeçmiş değiliz.Sayın Genel Başkanımız şu ifadeyi kullanıyor; ‘Her Türk vatandaşı gibi bu kutsal göreve elbette ben de gelmek isterim. Bundan daha önemli ne olabilir ki? Ama hiçbir zaman da memleketimin önünde engel teşkil etmem’ ifadesini kullanıyor. Şu anda bir seçim olur-olmaz bilemiyorum. Bunun kararını iktidar partisi verecektir. İktidar partisinin ne zaman ne söyleyeceği belli değil. Onun için bu sene değilse 2022’de kesin seçimin olabileceğini, öngörüyoruz.”diyerek çalışmaların hummalı bir şekilde devam ettiğini belirtti.

“Neden erken seçim?” sorusuna ise “ekonominin yerlerde serildiğini görüyoruz.İşsizliğin hat safhada olduğunu ve yolsuzlukların aynı şekilde olduğunu birebir hissediyoruz.Dolayısıyla bunun bir sürdürebilirliğinin olduğuna inanmıyoruz.Bir an önce sandık milletin önüne gelmeli.Millet sandığı istiyor.Biz bunu sahada görüyoruz”ifadelerini kullandı.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30