banner78
banner25

İpsala şehidini uğurladı!
Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesindeki terör saldırısında şehit olan er Emrah Karataban'nın cenazesi, Edirne'nin İpsala ilçesinde düzenlenen törenin ardından toprağa verildi.
Şehit Karataban'ın cenazesi, Çorlu Havaalanı'ndan alınarak, Kumdere köyündeki baba ocağına getirildi. Şehit cenazesinin evinin önüne gelişi sırasında babası Süleyman ve annesi Nuray Karataban'nın gözyaşlarına hakim olamadığı görüldü.
İpsala Müftüsü Nazım Keçeci, burada yaptığı konuşmada, Allah'ın sabredenlerin yanında olduğunu belirterek ''Türkiye'nin düşmanı dün de çoktu, bugün de çok. Dün nasıl onları yendiysek bugün de onların canlarını okuyacağız. Allah sabredenlerin yanındadır'' dedi.
Daha sonra Müftü Keçeci, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün başsağlığı mesajını okudu. Helallik alınmasının ardından cenaze tekbir ve alkışlar eşliğinde Kumdere Camisi'ne getirildi.
Şehidin cenazesi, İl Müftü Vekili Mehmet Karahan tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından köy mezarlığında toprağa verildi. Törene katılan çok sayıda vatandaş, sloganlarla terör örgütünü lanetleyerek hükümeti protesto etti.
Cenazeye, şehidin ailesi ve yakınlarının yanı sıra Edirne Valisi Hasan Duruer, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Davut Kavranoğlu, AK Parti Edirne Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu, CHP Edirne Milletvekilleri Recep Gürkan, Kemal Değirmendereli, Tekirdağ MHP Milletvekili Bülent Belen, 2. Kolordu Komutanı Korgeneral Ferit Güler ile ilçe kaymakamları, belediye başkanları, daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30