banner78
banner25

İnci: "13. Cumhurbaşkanı Kılıçdaroğlu olacak!"

14 Mayıs 2023 günü yapılacak olan erken genel seçimler için siyasi partilerde ki aday adaylıkları açıklamaları devam ediyor.

Aday adayı enflasyonunun yaşandığı CHP’de iş insansı Hakan İnci’de açıklama yaparak basına ve partililere kendisini tanıttı.

Partisinin Merkez İlçe Başkanlığı’nda yaptığı açıklamasında konuşan İnci 15 Mayıs Sabahı ülkenin yepyeni bir güne uyanacağını ve Kılıçdaroğlu’nu Türkiye’nin 13.Cumhurbaşkanı yapacaklarını kaydetti.

Merkez İlçe’de yapılan açıklamaya partililerin yanı sıra yakınlarının da katıldığı gözlenirken İl Başkanı Samet Kahraman, Merkez İlçe başkanı Olcay Bakkalcı ve Belediye Başkanı Recep Gürkan’da katıldı.

Partililere hitap eden İnci 1973 yılında Malatya’da doğduğunu ve 1989 yılında Edirne Lisesi, 1996 Yılında Gaziantep Üniversitesi İngilizce İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun olduğunu belirterek kısa bilgi verdi.

Edirne ve Enez Bölgesinde konut üretip pazarlayan, fabrika ve benzeri sanayi yapıları inşa eden, Enez Sahilin de İnci Otel ve İnci Apart Otelin sahibi ve işletmecisi olan Hakan İnci

Türkiye'nin ilk E-Ekspertiz Portalı olan www.evinibizesor.com ve yakında hayata geçecek olan www.teklifiniver.com portalının da sahibi oldğunu kaydetti. Bulgaristan Eskizara Merkezli İnci Mühendislik Şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Üyeliği (ETSO), İnşaat Mühendisleri Odası Üyeliği, 2012-2021 Yılları arası Edirne Genç işadamları Derneği Başkanlığı ve 2021 yılı Edirne İş İnsanları Derneği başkanlığı görevlerini yürüttüğünü söyleyen İnci; 2012 yılından bu yana da Edirne Turizmi Geliştirme Derneği Üyeliği ile Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği Üyesi olduğunu kaydetti.

Siyasete büyük amcası sayesinde girdiğini ve 2000 yılında Edirne CHP Gençlik Kolları Üyesi olduğunu belirten İnci “2004-2014 Edirne Belediyesi CHP Meclis Üyesi. ( imar Komisyonu, Trafik Komisyonu, Bütçe Komisyonu Başkanlığı, Belediye Başkan Vekilliği)

2004-2014 Marmara Belediyeler Birliği Üyeliği (Uluslararası İlişkiler ve AB'ye Uyum Komisyonu Üyeliği , Bütçe Komisyon Üyeliği) 2014 CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı, 2018 CHP Edirne Milletvekili Aday Adayı olduğunu ifade etti.

Ne için aday olduğunu konusunda konuşan İnci “2018 yılında hayata geçen ve başarısız bir sistem olduğu kamuoyunun büyük bir kesimi tarafından kabul edilen "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nden , " Güçlendirilmiş Parlamenter Sistemi" ne geçişte sahip olduğum uzmanlık alanların da katkı sağlamak, yıllardır muhalefette olmamız nedeniyle yerel seçimlerde başta il belediye başkanımız olmak üzere ilçe belediye başkanlarımızın hazırlamış olduğu, vaat ettiği ancak bütçe yetersizliği nedeniyle hayata geçiremediği, hemşehrilerimizin yaşam kalitesini yakından etkileyecek olan projelere hızlı bir şekilde kaynak yaratmak, 2019 Seçimlerinde kaybettiğimiz veya seçime girmediğimiz Keşan, Havsa, İpsala ve Lalapaşa Belediyelerini kazanmak, Şehrimizle ilgili her türlü konu da il ve ilçe örgütlerimizle, belediye başkanlarımızla birlikte Edirne'mizin geleceğini şekillendirmek, deprem felaketi sonrası daha da önemli hale gelen mühendislik konularında ve mülkiyet konularında uzman olmam nedeni ile ülkeme ve sayın Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'na katkı sağlamak, 10 yıl Edirne Merkez'de yapmış olduğum Belediye Meclis Üyeliği ve 19 yıldır yapmış olduğum eksperlik hizmeti sayesinde Edirne'mizin tüm ilçelerini ve köylerini defalarca ziyaret etmiş ve bölge sorunlarına hakim olduğum,16 yıldır AB Fonlarını projeler hazırlayarak ve yöneterek, Edirne'mizin her noktasına STK, Belediye ve Kamu Kuruluşları üzerinden nasıl ulaştırdıysam, yakın gelecekte de Edirne Milletvekili olarak yine projeler hazırlayıp, kaynak yaratarak şehrimizin en ücra köşesine kadar taş üstüne taş koymak ve daha demokratik ,daha özgür,geleceğe güvenle bakan bir Türkiye için aday adayı olduğunu kaydetti.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30