banner137
banner25

İnağ
Edirne Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Emin İnağ, turizm sezonunun başladığını belirterek, ''Kentimizi ziyaret eden turistlerin memnuniyet içerisinde ayrılmaları için esnaf ve sanatkarımıza büyük görev düşmektedir'' görüşlerini bildirdi.
İnağ, yaptığı yazılı açıklamada, yaz sezonunun yaklaşmasıyla birlikte Edirne'de turizm sektöründe hareketliliğin arttığını belirtti. Valilik ve belediyenin girişimleri sonucu Selimiye Camisi'nin UNESCO Dünya Kültür Miras Listesi'ne girdiğini anımsatan İnağ, çalışmalar sonucu Edirne'de turizm sektöründe gözle görülür bir artış olduğunu bildirdi.
Bu artışın herkesi mutlu ettiğini vurgulayan İnağ, ''Bu üzerimize düşen yükü de arttırmaktadır. Gelen turistlerin memnuniyet içerisinde ilimizden ayrılmaları için esnaf ve sanatkarımıza büyük görev düşmektedir. Özellikle gıda sektöründe faaliyet gösteren esnaflarımızın çok dikkatli ve iyi hizmet vermeleri gerekmektedir. Çalışan personelimiz kılık kıyafet ve temizliklerine dikkat etmeli, misafirlerimize iyi niyet ve nezaket kurallarına uygun, turistleri rahatsız etmeden, onlara yol gösterici ve güven sağlayacak şekilde hareket etmeliler. Hijyen kurallarına çok dikkat etmeli misafirlerimize en iyi şekilde servis yapmalıyız'' şeklinde görüşlerini iletti.
Müşterilerin haklı istekleri göz önüne alınarak bu yönde hizmet verilmesinin çok önemli olduğunu ifade eden İnağ, Hizmet sektöründe faaliyet gösteren diğer meslek mensubu arkadaşlarımızda müşteri memnuniyetine çok dikkat etmeli, fiyat tarifelerini uygulamalı ve fiyat tarifesi olmayan esnaflarımızın odalarına başvuruda bulunarak en kısa sürede fiyat tarifelerini temin etmeleri büyük önem arz etmektedir'' ifadelerini kullandı.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30