banner137
banner25

İlk kez oy kullanacak gençlerle bir araya gelecek.

Edirne'de Trakya Üniversitesi AK Gençlik Teşkilatı (UNİAK) koordinesinde "İlk oyum Erdoğan'a ilk oyum AK Parti'ye" programı düzenlenecek. 

AK Parti Edirne İl Başkanlığı öncülüğünde 14 Aralık 2022 Çarşamba günü saat 18.00'de Edirne Gençlik Merkezi'nde gerçekleştirilecek programda AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba ilk kez oy kullanacak ve Trakya Üniversitesi'nde okuyan gençlerle bir araya gelecek.
Daha önce tanışma toplantılarında üniversiteli gençlerle bir araya gelen Başkan İba, bu sefer ilk kez oy kullanacak gençlerle bir araya gelecek. 
Programda kendi hayatından örneklerle kariyerini anlatacak olan AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, gençlerin sorularını cevaplayarak geleceğe güvenle hazırlanmalarına katkı sağlayacak. 

Gençlik Merkezi'nde düzenlenecek olan programda AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Burak Cambaz ve UNİAK Başkanı İsa Vural da yer alacak.

Trakya Üniversitesi Aktif Gençlik Topluğu (UNİAK) koordinesinde gerçekleştirilecek programda ilk kez oy kullanacak gençler, kafalarındaki soru işaretlerine de yanıt bulma imkânına kavuşacak. 

"Gençlerimiz Türkiye'nin geleceği açısından büyük önem taşıyor"
Geleceğin mimarı gençlerle Türkiye Yüzyılı'nı beraber inşa ediyor olmanın ortak heyecanını paylaşacaklarını söyleyen AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, "2023'te ilk kez oy kullanacak olan kardeşlerimle, "İlk Oyum Erdoğan'a" konferansında bir araya geleceğiz! Şimdiden çok heyecanlı ve coşkuluyum! Gençlerimizin geleceğe güvenle hazırlanmaları konusunda elimizden gelen desteği sağlamaya hazırız. Türkiye’nin geleceği gençlerimizin geleceği bilinciyle, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye Yüzyılı vizyonuyla onlar için elimizi taşın altına sokmaya her zaman varız! Cumhurbaşkanımızın “Asım’ın nesli” diye işaret ettiği ve her zaman geleceğe en iyi ve güzel şartlarda hazırlanmaları için desteklerini sürdürdüğü gençliğimizin yanında biz de varız!” İfadelerine yer verdi

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30