banner137
banner25

İl Başkanı İba “biz masa başı yalan siyaseti yapmıyoruz!”

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba,yaşanan felaketin ardından CHP İl Başkanı Fevzi Pekcanlı’nın açıklamalarını hedef alan bir açıklama yaptı.Yazılı olarak yapılan açıklamada yaşanan felaket ve sonrasında yapılanları tek tek anlatan İba “biz masa başı yalan siyaseti yapmıyoruz.Biz halkın yanında, dürüst ve ahlaklı siyaset için çalışıyoruz”dedi.

Yapılan çalışmaları sıralayarak anlatan İba “2 TEMMUZ 2021Edirne'de pek çok hane, esnafımızın, çiftçimizin zarar gördüğü büyük bir fırtına felaketi meydana geldi! 3 TEMMUZ 2021, 2 Temmuz’da meydana gelen sel felaketinden ve ne yazık ki CHP’li Edirne Belediyesi'nin kaç dönemdir sözünü verdiği yatırımları bir türlü gerçekleştirmemesi nedeniyle yaşanan büyük zarardan HEMEN BİR GÜN SONRA! AK Parti Edirne İl Başkanlığı olarak çiftçimizi, esnafımızı ve haneleri ziyaret ettik.Edirnemizin çiftçisi, esnafı ve haneleri için hasar tespitinde bulunduk.Mağdur esnafımızın zararını telafi etmek için felaketin HEMEN ARDINDAN! çalışmalara başlandı. 4 TEMMUZ 2021 CHP yönetiminin yıllardır gerçekleştirmediği yatırımlar sonucunda yaşanan elim olayın ardından, 4 Temmuz tarihinde Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varank, kentimizi ziyareti kapsamında, mağdur esnafımızın zararlarını tespit etmek, kendilerine geçmiş olsun demek için ziyarette bulundu.Kendisiyle beraber, tek tek esnafımızı ziyaret ettik. Her bir esnafımızla konuştuk, dertlerini dinledik!Yaşanan mağduriyete deva olması için, Bakanımız Sayın Mustafa Varank, esnafın yaralarını hızlı bir şekilde sarabilmek için sıfır faizli ve uzun vadeli kredi çalışmalarını başlatacağının müjdesini esnafımız ile paylaştı.

“CHP Edirne İl Başkanı Sayın Fevzi Pekcanlı’nın, Sayın Bakanımızın sözlerinin bir kısmını kullanarak, konuyu çarpıtmasına ve uzun yıllardır CHP yönetiminde olan belediyenin ihmallerini, Bakanımızın sözleriyle ört bas etmeye çalışmasına ŞAŞIRMIYORUZ”yazılı açıklamasında belirten İl Başkanı İba “sayın Pekcanlı Bakanımızın sözlerini çarpıtarak, YALAN SİYASETİ için kurgu yaparak değerli vaktini harcamamasını! Bu vakitlerini kıymetli Edirnemizin ve esnafımızın yaralarını sarmak için kullanmasını tavsiye ediyoruz.Vatandaş kendilerinden hizmet beklerken, MASA BAŞINDA OTURUP kurgu ve montaj ile uğraşmalarını asla ANLAYIŞLA KARŞILAYAMIYORUZ!Bakanımızın belirttiği gibi “BİR DERENİN ISLAHINI YAPAMAYAN! SU ARITMA TESİSİNİ KURAMAYAN!" belediyenin neresi örnek olacak? Burada rezillikten başka ne var?” sözünden hareketle, bir derenin ıslahını yapamayan ve su arıtma tesisi dahi kuramayan yerel yönetimin bu gibi spekülasyonlar yaratarak, Sayın Varank’ın sözleri ile oyalanmasından ziyade, mağdur esnafın, vatandaşın yanında hizmetle var olarak vaktini değerlendirmesini, Edirnemizin daha fazla yanlış yönetimle mağdur edilmemesini temenni ediyoruz”dedi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30