banner78
banner25

İba'yı davet etti!

Geçtiğimiz hafta düzenlediği basın toplantısında Edirne Belediyesi tarafından yapımı devam eden Belediye Kültür Merkezi inşaatının 20 yıldır bitirilemediğini eleştiren AK Parti İl Başkanı Belgin İba’ya Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan cevap vererek “önce merkezin inşaat başlama tarihini bilsin”dedi.

Bugün gazetecilerle bir araya gelen ve sorularını cevaplayan Belediye Başkanı Recep Gürkan “Geçen AK Parti il başkanı sayın Belgin İba’nın bir açıklamasını gördüm.Ben yoktum burada ama arkadaşlar gönderdiler.Diyor ki; “20 yıldır kültür merkezi bitmedi.”20 yıl yok! 2014 seçimlerinin hemen öncesinden sayın Sedefçi temellerini atmıştı,projesini yapmıştı.Projede bir takım tadilatlar yaptık,öncelemedik bugüne kadar daha acil ihtiyaçları olduğu için Edirnenin.Diğer kurumların salonları var.Belediyenin de hizmetlerini sürdürebileceği yeri var diye öncelemedik.7 yıldır devam ediyor 20 yıldır değil.Orada zannediyorum bir tarih karmaşası oldu sayın Belgin İba’nın”diyerek İl Başkanı İba’yı kültür merkezi çatısı altında 25 Kasım 2021 tarihinde kutlanacak olan Kurtuluş bayramı resepsiyonuna ve merkezin açılışına şimdiden davet ettiğini belirterek açılışın 25 Kasım 2021 tarihinde yapılacağını kaydetti.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30