banner78
banner25

İba, muhtarlarla bir araya geldi ve sorunlarını dinledi!
AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, iki gün süren muhtarlar günü etkinlikleri kapsamında ilk gün İl Başkan Yardımcıları, Meriç İlçe Başkanı Mustafa Mete ile birlikte Meriç İlçe köy ve mahalle muhtarlarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Ziyaretlerin ikinci gününde ise Merkez İlçe Başkanı Önder Özcan, Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye ve İl Genel Meclis üyeleri ile birlikte Edirne merkez ve köy muhtarlarıyla bir araya geldi.
Meriç ilçesine giderek kahvaltıda muhtarlarla buluşan AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, köy ve mahallelerde yapılan çalışmalar ile hayata geçirilmesi düşünülen projeler hakkında bilgi alışverişinde bulundu.
İl ve ilçelerde hayata geçirilmesi planlanan projeleri gözden geçirdiklerini belirten Başkan İba; “Meriç İlçemizin Köy ve Mahalle Muhtarları ile kahvaltıda bir araya geldik. Güzel sözler aldık, kıymetli fikirler işittik. Yapılan çalışmalar ve istekler konusunda bilgi alışverişinde bulunduk. Bu önemli günde muhtarlarımızın memleketimiz için önemine bir kez daha değindik” dedi.
“Muhtarlar bizim gören gözümüz, işiten kulağımız”
Muhtarların 1 gün bile eve kapanmadan salgın sürecinde sürekli sahada olduğunu ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara erzak taşıdığını gördüğünü ifade eden Başkan Belgin İba; “İhtiyaç sahibi vatandaşların hasta olduğunu bile bile salgın döneminde arabasına koyup Edirne’ye hastaneye getirdiğini gördüm. O yüzden gerçekten de bu işin ne kadar kutsal ve ne kadar kıymetli olduğuna birebir şahitlik etmiş birisi olarak iyi ki varsınız diyorum. Cumhurbaşkanımızın söylediği güzel bir söz var. "muhtarlar bizim gören gözümüz, işiten kulağımız aslında” şeklinde konuştu.
AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, Meriç ilçesindeki ziyaretlerini tamamlamasının ardından Edirne Köy ve Mahalle Muhtarları Federasyonu Kurucu Başkanı İrfan Tasmalı ve Edirne Köy ve Mahalle Muhtarları ile bir araya geldi. Edirne Köy ve Mahalle Muhtarları Federasyonu Muhtarlar Konağı'nı ziyaret eden İba, yürütülen çalışmalar ve muhtarların sorunları ile ilgili istişarelerde bulundu.

“Bizler sizlere, sizler vatandaşa hizmet etmek için, canı gönülden çalışacağız”
Bir mahallede veya bir köyde sorun olduğunda ilk akla gelenin muhtarlar olduğuna dikkat çeken Başkan İba; “Biz en sağlıklı bilgiye muhtarlarımızla ulaşırız. O yüzden sahada tam yetkilisiniz. Cumhurbaşkanımız da bu yetkinin karşılığını çok güzel bir şekilde verdi. İnşallah bizler sizlere, sizler vatandaşa hizmet etmek için, canı gönülden çalışacağız. Hep yanınızdayız. Her zaman sizlerle iletişim halinde çalışmak çok kıymetli. Göreve geldiğimizden beri öyle çalışıyoruz. Bundan sonra da inşallah il genel meclisi üyelerimiz, dernek başkanımız, ilçe başkanımızla sürekli irtibat halinde olarak çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Tüm muhtarlarımıza çalışmalarında başarılar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Konuşma sonrası beraberindeki heyet ile birlikte Edirne Muhtarlar Konağını gezen AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, daha sonrasında ise köy ve mahalle muhtarlarıyla günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30