banner78
banner25

İba "mahalle başkanlarının davadaki önemine dikkat çekti!

AK Parti Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkanlığı tarafından 'Bu Hikâyenin Kahramanı Sensin' sloganıyla hazırlanan Teşkilat Akademisi Mahalle Eğitim Programı Edirne’de Lalezar Restoran'da gerçekleştirildi.  AK Parti’de 2023 seçimlerine teşkilatı hazırlamak amacıyla başlatılan eğitim atağının Edirne’deki programı, "Teşkilat Akademisi Mahalle" büyük bir katılımla gerçekleştirildi.  Edirne’de Lalezar Restoran'da düzenlenen eğitimlere il ve ilçe yöneticileri başta olmak üzere tüm teşkilat mensupları eksiksiz olarak katıldı. Teşkilatçılık tecrübe paylaşımı, etkili iletişim, siyasal iletişim ve yeni medya ile motivasyon konularında eğitim verildi.

  “Biz gönül bağımızı kurarsak AK Partimiz kazanır, memleketimiz kazanır”

  AK Parti Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkanlığı tarafından düzenlenen eğitimler ile yarın sahada çok daha güçlü, çok daha kendine güvenli ekipler olarak yer alacaklarını belirten AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, AK Parti'nin neferleri olarak her zaman eğitime inanan, kendini geliştiren, kendine güvenen teşkilatlar olduklarını söyledi. 

Başkan İba, “Bugün davamız için, davamızın içinde önemi çok büyük mahalle başkanlarımızla bir aradayız. Mahalle başkanlarımız her zaman omuz omuza çalıştığımız, birbirimize güç verdiğimiz dava ve yol arkadaşlarımız. Mahalle başkanlarımız, bizim gözümüz, kulağımız, vatandaşa ulaşma noktasında elimizdir. Mahalle başkanlarımız bizim sesimizdir. Vatandaşımızın nezdinde AK Partimizin ilk temsilcisidir. İşimiz gönül işi arkadaşlar. Bakın buradaki tüm arkadaşlarım Edirne teşkilatımızın çok değerli isimleri. Bu güzel pazar gününde belki ailesi ile oturacağı kahvaltı sofrasından feragat edip veya kendine ayıracağı bir izin gününden fedakarlık edip bu salonda bizimle birlikte oldular. Davamıza olan gönül borcumuz, sevdamız bizi bu salonda bir araya getirdi. Her birinize tekrar çok teşekkür ediyorum. Ayaklarınıza sağlık. Bugün burada bizlerle olduğunuz için tüm teşkilatımız adına hepinize şükranlarımı sunuyorum. Bizler AK Parti'nin neferleri olarak her zaman eğitime inanan, kendini geliştiren, kendine güvenen teşkilatlar olduk. Bu sebeple AR-GE Başkanlığımızın düzenlediği eğitim akademileri bizleri her daim dinç tutuyor. Bugün can kulağıyla dinleyeceğimiz eğitimler ile yarın sahada çok daha güçlü, çok daha kendine güvenli ekipler olarak yer alacağız. Günün sonunda kazandığımız artı değerler ile davamıza daha donanımlı bir şekilde devam edeceğiz. Biz kendimizi ve memleketimizi, üstümüzde oynanan oyunları doğru ve samimi bir şekilde 85 milyona anlatıp gönül bağımızı kurmaya devam edeceğiz. Biz gönül bağımızı kurarsak AK Partimiz kazanır, memleketimiz kazanır. Milletimiz kazanır. Büyük ve güçlü Türkiye’miz kazanır. Biz anlatacağız arkadaşlar. Saatlerce süren bekleme çilesine Çanakkale Köprüsü ile son verdiğimizi, tüketen bir ülke olmaktan, üreten ülke olmaya geçiş sürecimizi. Dünyada sözü geçen barışın mimarı konumuna gelen bir ülke oluşumuzu. Pandemiyle destansı mücadelemizi sosyal devlet anlayışında yaptıklarımızı savunma sanayindeki hamlelerimizi biz anlatacağız.” Dedi.  

  “Bu hikayenin kahramanı sizsiniz, bu hikayenin kahramanı biziz”;

  AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, 20 yıldır yaptığımız gibi üreten ve olduran tarafta olacaklarını belirterek, 

 “Edirne için Kanal Edirne'yi hızlı treni Selimiye meydan projesini devam eden sulama projelerimizi çiftçimize, üreticimize verilen destekleri tek tek anlatacağız. Çünkü teşkilat akademimizin sloganındaki gibi “Bu hikayenin kahramanı sizsiniz”, bu hikayenin kahramanı biziz, bu hikayenin baş kahramanı liderimiz, genel başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan. Bazı insanlar olmasını ister, bazı insanlar olmasını bekler ve bazıları oldurur. 20 yıldır yaptığımız gibi üreten ve olduran tarafta olacağız. Sözlerime son verirken bugün bu kıymetli dava yolunda bizleri bir araya getiren Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a bilgi ve birikimlerini bizlerle paylaşacak olan değerli milletvekillerimize, hocalarımıza ve çok değerli AK Parti teşkilatımıza şükranlarımı sunuyorum. Hepinizi saygı sevgi ve hürmetle selamlıyorum.” Şeklinde konuştu.  

 Programda bir konuşma gerçekleştiren  AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, 2023 hedefinin önemine değinerek teşkilatçılığın fedakarlığını vurguladı.  

Milletvekili Aksal, “Siz de biliyorsunuz. Bizim partimizde makamlar, mevkiler gelip geçicidir. Sayın Cumhurbaşkanımızın her zaman söylediği gibi bir milletvekiliyle, bir genel başkan yardımcısıyla, bir üyemiz arasında hiçbir fark yoktur. Teşkilatçılık çok büyük fedakarlık isteyen bir görev.” Dedi.  

  “Dünyaya bir başarı örneği gösteren bir teşkilatın mensuplarıyız”  

  'Bu Hikâyenin Kahramanı Sensin' sloganıyla hazırlanan Teşkilat Akademisi Mahalle Eğitim Programında konuşan Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkan Yardımcısı Ali Erçoşkun, “Eğitim vermeye değil aslında 20 yıldır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında dimdik duran dünyaya başarı örneği sergileyen teşkilat mensuplarından eğitim almaya geldiklerini söyledi. Teşkilatçılığın bir gönül işi olduğunu belirten  Erçoşkun, teşkilat mensuplarının bir hikaye yazdığını söyledi. 

    

Konuşmaların ardından Teşkilatçılık ve Tecrübe Paylaşımı konulu sunum için Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, Etkili İletişim sunumu için İletişimci Yazar Hakan Turgut, Siyasal İletişim ve Yeni Medya sunumu için İdris Kardaş gibi önemli isimler kürsüde yerini alırken, motivasyon konuşmasını ise ünlü televizyon programcısı Serdar Tuncer gerçekleştirdi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30