banner137
banner25

İba "“Engelli kardeşlerimizin sadece bir gün değil her gün yanındayız”

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” dolayısıyla bir mesaj yayımladı. İba; “Engelli kardeşlerimizin sadece bir gün değil her gün yanındayız” dedi.

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, 3 Aralık’ın farkındalık oluşturan özel bir gün olduğuna dikkat çekti.
“Engelli kardeşlerimizin sadece bir gün değil her gün yanındayız”
Tüm dünyada engelli insanların sorunlarına dikkat çekmek ve toplumsal farkındalığın oluşturulması amacıyla Birleşmiş Milletler tarafından alınan kararla 3 Aralık’ın Dünya Engelliler Günü olarak kabul edildiğini ifade eden İba, “Engelli vatandaşlarımızın, hiçbir ayrım gözetilmeksizin sunulan imkânlardan yararlanabilmeleri, gurur verici başarılara imza atabilmeleri bizim için mutluluk kaynağıdır. Yaşama sevinci ile hayata tutunan bütün engelli kardeşlerimizin sadece bir gün değil her gün yanındayız. Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da engelli kardeşlerimiz için elimizden gelenin en iyisini yapmanın gayreti içinde olacağız. Bu vesileyle, engelli vatandaşlarımızın sorunlarına öncelik vermeye, bu sorunların çözümüne ciddiyetle eğilmeye, engelli vatandaşlarımızın her türlü ihtiyacını, her türlü talebini karşılamaya devam edeceğimizi bir kez daha belirtmek istiyorum.” Şeklinde konuştu.
“Sevgi, dayanışma ve empati ile engelsiz bir yaşamı inşa edeceğiz”
Sevgi, dayanışma ve empati ile engelsiz bir yaşamın tüm Türk milletinin birliği ile inşa edileceğini dile getiren İba, “Engelli vatandaşların toplumun ayrılmaz bir parçası olduğunu hiçbir zaman unutmamamız gerekiyor. Engelli olmak asla bir kusur değildir. Unutulmamalı ki her insan bir gün engelli olma potansiyeline sahiptir.” İfadelerini kullandı.
Dünya Engelliler Günü'nde tüm vatandaşları engellilik konusunda daha sorumlu ve duyarlı olmaya çağıran Başkan İba, “Bu duygu ve düşüncelerle, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nün, engelli kardeşlerimiz ile ilgili toplumsal farkındalığın artmasına, onların hayatlarını kolaylaştıracak yeni adımlar atılmasına vesile olmasını diliyor, bütün engellerin sevgi, saygı ve dayanışmayla aşılacağını hatırlatarak, tüm engelli vatandaşlarımıza ve onların fedakâr ailelerine sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” Dedi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30