banner137
banner25

İba "Edirne bu dönem bir kırılma yaşayacak!"

AK Parti İl Başkanı Belgin İba, yaklaşan erken genel seçimler için değerlendirmede bulunarak Edirne’nin bu dönem bir kırılma yaşayacağını kaydetti.

TOGG’un Edirne lansmanı sonrası konuşan ve özel açıklamalarda bulunan AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba seçimlere durmaksızın hazırlandıklarını ve 3.5 yıllık il başkanlığı süresinde sürekli olarak ekibiyle beraber Edirne için çalıştıklarını ifade etti.

Yapılacak olan genel seçimlerde vatandaşlara güvenlerinin tam olduğunu ve sahadaki çalışmaları sırasında da bunu gördüklerini kaydeden il başkanı İba; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden Cumhurbaşkanı seçeceklerini ve Edirne’de iki milletvekili çıkaracaklarını belirterek “seçim çalışmaları sonrası sahadayız. Tüm teşkilatlar, tüm ekip, tüm milletvekili adaylarımızla birlikte sabahın erken saatlerinden gece yarılarına kadar Edirne'nin her bir köşesinde çalışıyoruz. Biz zaten üç buçuk yıldan beri ben AK parti il başkanı olarak her gün sahadaydım. Her gün bir programım vardı. Şimdi İnşallah bunların meyvelerini toplama zamanı. İnanıyoruz Edirne bu dönem bir kırılma yaşayacak. Gerçekten vatandaşımızın teveccühü partimize de, milletvekili adaylarımıza da çok yüksek. İinanıyoruz bu dönem Edirne'den en az 2 tane milletvekili çıkartacağız ve Cumhurbaşkanlığında da en yüksek oyu alacağız”dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Edirne mitinginin coşkulu geçtiğini ve kendisinin de bu coşkudan duyduğu memnuniyeti dile getiren İba “Cumhurbaşkanımızı Edirnemizde ağırladık. Gerçekten çok coşkulu bir mitingdi. Cumhurbaşkanımız Edirne'yi, Edirne onu çok özlemişti. Bunu da gösterdi 30 bine yakın vatandaşımız katıldı. Her ne kadar dışarıdan insan getirdiğimizi söyleseler de aynı gün hem Tekirdağ'da, hem Kırklareli'nde de miting vardı. Bir tane vatandaşımız çevre illerden gelmedi. Hepsi Edirne'nin seçmeniydi. Cumhurbaşkanımızın sevdalılarıydı. Alanlara sığmadık. Ziraat Bankası'nın çok altlarına kadar insan seliydi. Edirneliler onu çok özlemişti. Cumhurbaşkanımızda ayrılırken memnuniyetini dile getirdi. “Ben de Edirne'yi çok özlemiştim” dedi. Bunun gururunu yaşıyoruz. Cumhurbaşkanımızı Edirne'de ağırlamak çok güzeldi. İnşallah Edirneliler sahip çıktı, Pazar günü de sandıklarda Cumhurbaşkanımıza da partimize de sahip çıkacaklar”dedi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30