banner137
banner25

İba "“Dünyayı güzelleştiren yegane şey, çocukların tebessümüdür.!"

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 101. yılı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 101. yıl dönümünü kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen İba, “Dünyayı güzelleştiren yegâne şey, çocukların tebessümüdür. Hayatta bir çocuğun gülümsemesinden daha büyük bir mutluluk yoktur” dedi.

Vatanın işgal edildiği, milletin özgürlüğüne ve geleceğine kastedildiği hayati bir dönemde açılan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin, istikbal mücadelesinin ve bağımsızlığa giden yolun öncüsü olduğuna değinen Başkan İba; “Meclisimizin, Milli Mücadelemizde gönüllerde yaktığı ateş en karanlık günlerde aziz milletimizin yolunu aydınlatmış, halkımıza güç, cesaret ve moral aşılamıştır." diyen ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bu anlamlı günü çocuklara armağan ettiğinin de altını çizen İba "Türkiye, çocuklarımızın ve gençlerimizin omuzlarında yükselecektir” ifadelerine yer verdi.

“Dünyayı güzelleştiren yegâne şey, çocukların tebessümüdür”

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 101. yıl dönümünü kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba; “Bu önemli tarih geleceğimizin teminatı çocuklarımıza armağan edilmiştir. Dünyayı güzelleştiren yegâne şey, çocukların tebessümüdür.  Çocuk olmak yüreğindeki sınırsız, hesapsız sevgiye sıkı sıkıya sarılmak demektir.” şeklinde açıklamada bulundu.

“Bu gurur, 101 yıl önce olduğu gibi bugün de iradesiyle bu imkânı var eden aziz milletimizindir”

İstikbal ve umudun simgesi olan çocuklara daha iyi bir gelecek, daha büyük ve daha güçlü bir Türkiye bırakmak için canla başla mücadele etmeyi sürdüreceklerini ifade eden Başkan İba; “Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerinin atıldığı ve millet egemenliğinin ilan edildiği 23 Nisan 1920, tarihimizin dönüm noktalarından biridir. Milli Mücadeleye önderlik eden bir ruh ile 23 Nisan 1920'de açılan Meclisimiz, kurulduğu andan bugüne kadar geçen yüz yıllık süre içerisinde devletimizin, cumhuriyetimizin ve demokrasimizin en büyük teminatı olmuştur. Bu gurur, 101 yıl önce olduğu gibi bugün de iradesiyle bu imkânı var eden aziz milletimizindir” dedi.

TBMM'nin kuruluşunun 101. Yılı ile Türkiye'nin ve dünyanın tüm çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı tebrik eden AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba; "İstiklal Harbimizin Başkomutanı, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin ilk Başkanı, Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla yâd ediyorum " dedi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30