banner78
banner25

İba; DSİ Bölge Müdürünü ziyaret ederek projeler hakkında görüştü!

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, Süloğlu İlçe Başkanı Veli Çolak, Meriç İl Genel Meclis Üyesi İbrahim Dalkıran, Havsa İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Demircan, Meriç, Havsa ve Süloğlu köy muhtarlarından oluşan heyet ile birlikte DSİ 11. Bölge Müdürü Erdinç Kuran’ı ziyaret ederek taleplerini iletti.

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba ve beraberindeki heyet Edirne’ye yapılacak yatırımları görüşmek ve istişarelerde bulunmak üzere DSİ 11. Bölge Müdürü Erdinç Kuran’ı ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarette, Edirne’de yapılması planlanan projeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Ziyarete gelen köy muhtarları tek tek taleplerini iletti. DSİ 11. Bölge Müdürü Erdinç Kuran, istekleri dinleyerek değerlendirmelerde bulundu. Muhtarlar Edirne’ye yapılacak olan yatırımlar için AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba ve Bölge Müdürü Erdinç Kuran’a teşekkürlerini ilettiler.

Tüm kurum ve kuruluşlar ile iletişim halinde ve koordineli şekilde çalıştıklarını ifade eden Başkan İba, “Halkımıza en iyi şekilde hizmet verebilmek için bu birlikteliğe ve görüş alışverişlerine ihtiyaç duyulduğu düşüncesindeyiz. Bu bağlamda halkımıza hizmet noktasında ne gerekirse yapmaya hazırız.” dedi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30