banner137
banner25

İba'dan Fen Lisesi müjdesi.

Kentte devam eden ve yapılması planlanan yatırımları görüşmek üzere Başkent Ankara’ya giden AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer ile bir araya geldi. Gerçekleştirilen görüşme sonrası Başkan İba, Edirne Merkez’de yeni açılacak olan Fen Lisesi’nin müjdesini verdi.
Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’i makamında ziyaret eden AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba ve beraberindeki heyet kente yapılacak yatırımlarla ilgili fikir alışverişinde bulundu.

Bakan Özer’in müjdeleriyle kente döneceklerini aktaran İba, Edirne’de eğitimin daha da gelişmesi adına da çeşitli projelerin olduğunun altını çizdi.

“Edirnemize müjdemiz var”
Edirne Merkezde açılması planlanan Fen Lisesi hakkında açıklamalarda bulunan İba, “Edirnemize, evlatlarımıza, velilerimize müjdemiz var. Milli Eğitim Bakanımız Sn. Mahmut Özer'le olan görüşmemizden güzel haberlerle dönüyoruz ilimize. Edirne Merkezimizde yapılacak yeni Fen Lisemiz Edirnemize, evlatlarımıza, eğitim camiamıza hayırlı uğurlu olsun” sözleriyle müjdeyi hemşehrileriyle paylaştı.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30