banner137
banner25

İba "Cumhuriyeti yaşatmak, yüceltmek ve gelecek nesillere aktarmak en büyük vazifemizdir!"

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
Başkan İba, Cumhuriyetin ilanının 98’inci yıl dönümünü ilk günkü heyecan ve coşkuyla kutladıklarını söyledi.
Geleceğe güçlü bir biçimde ulaşabilmenin, Cumhuriyeti korumak ve yaşatmakla olanaklı olduğunu dile getiren İba, Cumhuriyetin, bağımsızlığı kazanabilmek için girişilen milli mücadelenin sonucunda elde edilen bir zafer olduğunu ifade etti.
Cumhuriyetin 100. Yılında belirtilen hedeflere ulaşmak ve Türkiye’yi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmak için bıkmadan yorulmadan çalışmaya devam edeceklerini söyleyen Başkan İba, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde bugün de karşılaştığımız sıkıntıları, birlik ve beraberlik içinde ele ele vererek atlatacağız. Cumhuriyeti yaşatmak, yüceltmek ve gelecek nesillere aktarmak en büyük vazifemizdir.” Dedi.
Türk Milletinin 29 Ekim 1923’te bir kez daha tüm dünyaya birliğiyle, kardeşliğiyle bölünemez olduğunu kanıyla ve canıyla ilan ettiğini dile getiren İba, “Milletimiz aynı şekilde her türlü tehlikeyi ve tehdidi yok edebilecek güç ve kararlılıktadır. Bu duygu birliğimizi geçmişte olduğu gibi bugün de gelecekte de hep koruyacağız.” İfadelerini kullandı.
Cumhuriyetin kuruluşunu kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşadıklarını belirten Başkan İba; “Cumhuriyetimizin ilanının 98. yıl dönümü vesilesiyle başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, şehit ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Bizleri aydınlık yarınlara taşıyan Cumhuriyetimizin 98. Kuruluş yıl dönümünü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramınızı kutluyor, tüm hemşehrilerimi sevgi ve saygıyla selamlıyorum.” Dedi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30