banner78
banner25

İba “Belediye Vatandaş memnuniyetsizliğini merkeze koymalı!”

AK Parti İl Başkanı Belgin İba Edirne Toplu Ulaşım Sistemi ETUS’un hizmetlerini değerlendirerek ulaşımın belediyelerin sorumluluk alanında olduğunu ve Belediyenin vatandaş memnuniyetsizliği merkeze koyması gerektiğini belirtti.

Zaman zaman Edirne gündemini değerlendirmek üzere gazetecilerle bir araya gelen ve burada önemli açıklamalarda bulunan AK Parti İl Başkanı Belgi İba “Şehir içi ulaşım belediyelerin yani yerel yönetimlerin sorumluluk alanında.Edirne Belediyesi de ulaşımı kendi sorumluluk alanında görüp, hem ETUS esnafının hemde Edirneli vatandaşlarımızın memnun kalacağı, ortak bir noktaya taşımasını bekliyor aslında tüm Edirneli vatandaşlar”dedi ve şehir içi ulaşımın belediyelerin bir hizmet alanı olduğunu görüp, vatandaşın memnuniyetsizliğini merkeze koymasını bekliyoruz”ifadelerini kullandı.

Ulaşım konusunda vatandaşlardan ciddi şikayetler aldıklarını ve ETUS esnafının da yaşanan olumsuz koşullardan rahatsızlık duyduğunu belirten il Başkanı İba “Hem ücret konusunda vatandaştan ciddi şikayetler var,hem ETUS esnafı ile görüşüyoruz onlar kar elde edemedikleri konusunda şikayetleri oluyor. Bence iki tarafı memnun edecek ortak bir çözüm bulmak gerekiyor Edirne’de şehir içi ulaşıma. Bununla ilgili belediyenin kendi sorumluluk alanında olan bir konu olduğunu göz önünde bulundurarak her iki tarafında mağduriyetini ortadan kaldıracak bir çözüm noktasına getirmesini bekliyoruz biz”dedi.

Toplu ulaşım konusunda indi bindi ücretleri ve mesafeyi değerlendiren İba; Mesafeye göre en pahalı ücretin alındığı illerden biri olduklarını bildiğini söyleyen İba “yaklaşık 40 bin öğrencisi olan bir şehiriz ve öğrencilerin ciddi mağduriyetler yaşadıklarını sosyal medya paylaşımlarında sınava yetişemeyen öğrencilerin olduğunu,duraklarda bekleme süresinin çok uzun olduğunu gördük.Her iki tarafında memnuniyeti sağlayacak bir çözüm Edirne Belediyesinin sorumluluğu ve biz Edirneli vatandaşlar olarak bu çözümü bekliyoruz”dedi.,

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30