banner137
banner25

Hudut babasını kaybetti!

Hudut Gazetesi İmtiyaz Sahibi Gönül Uyanıktır'ın babası, Lütfi Uyanıktır Covid - 19 ile girdiği yaşam mücadelesini kaybederek 91 yaşında hayata gözlerini yumdu... 
Sevenlerini yasa boğan Lütfi Uyanıktır, bugün toprağa verilecek... 

Hudut Gazetesi İmtiyaz Sahibi Gönül Uyanıktır'ın babası, Lütfi Uyanıktır Covid - 19 ile girdiği yaşam mücadelesini kaybederek 91 yaşında hayata gözlerini yumdu.
Hudut Gazetesi'nin Nisan 1994 yılından bu yana İmtiyaz Sahibi, duayen gazeteci Gönül Uyanıktır, baba acısıyla sarsıldı. Evli ve 3 çocuk babası olan Lütfü Uyanıktır yaklaşık 1 aydan bu yana Covid - 19 tedavisi gördüğü hastanede hayata gözlerini yumdu. 
Merhume Sabriye Uyanıktır'la evli olan 91 yaşındaki Uyanıktır'ın Gönül, Gülay ve Gülseren isminde üç çocuğu bulunuyordu. Abdurrahman Koçyiğit ve Hikmet Denizmen'in kardeşi, Hasan Basri Uyanıktır ve Osman Nuri Uyanıktır'ın abileri Lütfü Uyanıktır, uzun yıllar Edirne ve Almanya'da işveren olarak çalışıp, emekli olmasının ardından Türkiye'ye geri dönerek memleketi Edirne'de yaşamaya devam etmişti.
Lütfi Uyanıktır, bugün son yolculuğuna uğurlanacak.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İlyas Suleli 3 yıl önce

Basınız sag olsun Allah rahmet eylesın 1983te 2 aksam almanyada misafirim olmustu

banner30