banner137
banner25

Her başkana örnek olmalı!

Edirne Ziraat Odası’nın 5 Şubat 2023 günü yapılacak olan seçimlerinde yeniden aday olduğunu açıklayan mevcut başkan Hüseyin Arabacı dün gece düzenlediği kaynaşma yemeğinde delege ve muhtarlarla bir araya geldi.

Düzenlenen gecede konuşan Arabacı, dün olduğu gibi yarında üyeleri için çalışacaklarını ve Odalarının üyelerine hizmet odaklı çalışarak güçlerine güç katacaklarını belirtti.

Yaklaşık 300 kişinin bir arada olduğu gecede katılanlar gönüllerince eğlenerek hoşça vakit geçirdiler. Özel bir restoranda düzenlenen gecede yemeğin tek kuruşunun oda’dan çıkmaması ve başkan Hüseyin Arabacı başta olmak üzere ekibin cebinden ödenmiş olması üyeler arasında takdir edilecek bir davranış olarak yorumlandı.

Aday olduğu için cebinden ödemeyi uygun gördüğü ifade edilen Arabacı’nın oda kasasından harcama yapılmasına sıcak bakmadığı,alınan en ufak bir malzemede bile oda kasasından harcama yapılacaksa tüm yönetimin imzası ve bilgisi dahilinde yaptığı biliniyor.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30