banner78
banner25

Hekimoğlu il başkanı!

Türkiye Değişim Hareketi'ni yıllar sonra partileştirme kararı alan Şişli eski Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Partisi'nin kuruluş dilekçesini İçişleri Bakanlığı'na verdikten sonra parti genel merkezini açmasının ardından yurt çapında teşkilatlanma çalışmalarına hız verdi.

Türkiye'nin 104. siyasi partisi olarak kurulan ve “Türkiye’nin tek demokrat partisi” sloganıyla yola çıkılan partide Edirne İl Başkanlığı’na ise Tolga Hekimoğlu’nun atandığı belirtildi.

Tolga Hekimoğlu’nun yarın düzenleyeceği saat 15:00’da Duvan Prestij otelde düzenleyeceği basın toplantısında kendisini tanıtarak açıklayacağı ve parti çalışmaları hakkında bilgi vereceği öğrenildi.Parti il binası temini başta olmak üzere yerelde teşkilatlanma çalışması yapılması sonrasında kurucu Genel Başkan sıfatı ile Mustafa Sarıgül'ün ilerleyen zamanlarda Edirne'ye gelmesi bekleniyor.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30