banner137
banner25

Hayatından endişe edilen kadın baygın olarak bulundu!

Edirne’nin Talatpaşa mahallesi Kamberli sokak üzerinde bir dairede ikamet edem  E.V. isimli kadından haber alamayan ailesi ve komşuları polise haberince olay yerine itfaiye,112 ve polis ekipleri sevk edildi.

Yalnız yaşadığı ve zaman zaman kızı ile çocuklarının uğradığı yalnız kadının psikolojik sorunlarının olduğu ve intihara meyilli bir kişilik olduğu iddia edildi.Hayatından endişe edilen şahıs için olay yerine gelen ekipler ilk olarak evde dinleme yaparak yaşam belirtisi olup olmadığını kontrol etti.Kapının arkasından kilitli olduğunu tespit eden ekipler komşularından bilgi almaya çalıştı.İtfaiye ekiplerinin araç parkları ve dar sokaklardan dolayı girmekte zorlandığı merdivenli aracın yerine aşağı atlama şüphesi bulunan kadın için öncü araç getirilerek zemine şişme yatak kuruldu.

Daha önceden de yaşamına son vermek için girişimlerde bulunduğu öğrenilen kadının son olarak dün ilaç içtiği ve yakınları tarafından zamanında fark edilmesi üzerine hastaneye kaldırılarak tedavisinin yapıldığı belirtildi.

Ev kapısını kendisi açan ve yere yığılan kadına ilk müdahale sağlık ekipleri tarafından yapıldı.Yarı baygın olan kadın evden sağlık,polis ve itfaiye ekipleri tarafından sedye ile çıkarıldı.Tedavi için Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Acil servisine götürülen kadının yapılan ilk kontrolünde aşırı alkollü olduğu öğrenildi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30