banner78
banner25

Hastaya gittiler adliyelik oldular!
İnşaattan düşen işçiye müdahale eden 112 Acil Servis ekibini darp ettikleri öne sürülen 3 işçi gözaltına alındı.
Cumhuriyet İlköğretim Okulu'nun dış cephe inşaatında çalışan Ömer Engenç (33), dengesini kaybederek iskeleden düştü. Arkadaşlarının haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekibi, yaralı işçiye ilk müdahaleyi yaptı.
Bu sırada, inşaatta çalışan işçiler ile sağlık ekipleri arasında olay yerine geç geldikleri iddiasıyla arbede çıktı. Polis, işçilerden O.E, Ş.E. ve S.E'yi gözaltına aldı.
Yaralı işçi Engenç, arbedenin ardından sağlık ekiplerince Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

-112 Acil Servis çalışanları darp raporu aldı-

Ambulans şoförü Adnan Yapıcı, gazetecilere yaptığı açıklamada, olay yerine 3 dakika 45 saniyede ulaşmalarına rağmen, işçilerin kendilerine tepki gösterdiğini söyledi.
Hemşire Ayşe Kübra Kocaoğlan da yaralıyı hastaneye ulaştırdıktan sonra kendi tedavilerini yaptırdıklarını anlattı.
Darp edildiklerine dair rapor aldıklarını ifade eden Kocaoğlan, ''Olay yerine kısa sürede geldik. İşçinin kaç metreden aşağı düştüğünü sorduktan sonra ne olduğunu anlamadan gözüme tokat yedim'' diye konuştu.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hasan coşkun 12 yıl önce

bayana el kaldırılmaz. çok ayıp. yalnız acil yardım ekipleriyle halk arasında iletişim sorunu varmı diye merak ediyorum. tabii ki 112ye pek çok asılsız ihbar geliyordur. ancak asılsız ihbar geliyor diye gerçek hastaları mağdur etmemek gerek. evimin önünde bir genç bayılmış, yanındaki kız yardım edin lütfen deyince 112yi aradım. telefondaki görevli önce sen in bak gerekirse geliriz cevabını verdim. aşağıya indim komşum telefonla arıyor ama ambulans göndermek yerine soru soruyorlar. telefonu aldım az önce ben de aradım sizi inandınızmı şimdi deyince ambulans göndermeyeceğim demedim olayı anlamaya çalışıyorum diye bir sürü fırça yedim. ambulans bir gün herkese gerekebilir. lütfen gereksiz yere asılsız ihbar yapmayalım. sağlık görevlileri de şok halindeki insanlara kaba davranmaktan, fırça atmaktan vazgeçsinler. aksi halde o şok halinde böyle olumsuz durumlar yaşanabiliyor. biraz daha hoşgörü lütfen.

banner30