banner137
banner25

Harun Özen'de adaylığını açıkladı!

Edirne’de uzun yıllardır çeşitli sektörlerde işletmecilik yapan Edirne Kantin İşletmecileri Esnaf Derneği Başkanı Harun Özen; Edirne Tatlıcı, Büfeci, Kebap ve Lokantacılar Esnaf Odasının 27 Mart tarihinde gerçekleşecek genel kurulunda başkanlığa aday olacağını açıkladı.
Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği çatısı altında bulunan odaların seçimli genel kurulları yapılmaya devam ediyor. Bu kapsamda; 27 Mart 2022 tarihinde Edirne Tatlıcı, Büfeci, Kebap ve Lokantacılar Esnaf Odası olağan genel kurulu gerçekleştirilecek. Uzun yıllardır Edirne’de çeşitli sektörlerde işletmecilik yapan ve aynı zamanda Edirne Kantin İşletmecileri Esnaf Derneği Başkanlığı görevini yürüten Harun Özen; basın toplantısı düzenleyerek Tatlıcı, Büfeci, Kebap ve Lokantacılar Odası başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

Güçlü bir ekiple yola çıktıklarını vurgulayan Harun Özen, “Bizlere görev verildiğinde, yapacağımız hizmetlerde; Ayırt etmeksizin tüm esnafımızın ekonomik, sosyal ve çalışma hayatının içinde olmak; Üyelerimizin ihtiyaçlarını zamanında karşılamak; mesleki alanda yaptıkları işe destek vererek işlerini kolaylaştırmak; mesleğinin çıkarlarının korunmasında daima yanında olmak; Aynı meslek dallarının birbiriyle iletişim kurmalarını, dayanışma içinde olmalarını sağlamak; Tüm esnafımızın ticari hayatına katkı sağlamak; Odamız işletmelerindeki servis elemanlarının ticari ilişkilerinde, yurtdışı müşterilerimizle kolayca anlaşabileceği düzeyde, sertifikalı yabancı dil eğitimleri gerçekleştirmek için Edirne Halk Eğitim Merkezi ile koordineli çalışmak; Yaptığımız işlerle ilgili gelişmeye yönelik ortak kararları üyelerimize danışarak almak; Meslek dallarımızda geleceğin ustalarını yetiştirmek üzere, kurslar ve sertifikalı programları hazırlayıp uygulamak; Meslek alanlarımızda yetişmiş ustaları arttırarak, gelişmeyi sağlamak, işimizi ekonomik anlamda daha karlı hale getirebilmek için, Anadolu Otelcilik ve Turizm meslek Lisesi ile işbirliği yapmak; Üretim mamullerimizde kullanacağımız ürünlerle ilgili, çevremizdeki fabrikalarla toplu anlaşmalar yaparak, ticari hayatımıza katkı sağlamak; Özellikle üyelerimizin de rahatlıkla kullanabileceği, sosyal alanlar yaratmak, gerektiğinde bu alanlardan üyelerimize destek sağlamak; Odamız üye sayısının artışıyla orantılı olarak, binamızın iyileştirilmesi ve yenilenmesini sağlamak; Kadın esnafımızın, aralarında iletişimi ve çalışmalarındaki zorlukların aşılmasını güçlendirecek, Kadın Kollarını kurmak; Siz esnaf arkadaşlarımızın, üreteceği güzel projelerle ve ortak akılla, odamızı daha verimli hale getirmek; Odamız üyelerinin paket servisli satışlarında, sıfır komisyon ve en az maliyet ile kendi sipariş portallarımızı oluşturarak, yeni paket servis hattını hizmete sunmak; Yapacağımız tüm çalışmalarda, şeffaf, yenilikçi, çağdaş ve işbirliğine önem veren, iyi bir ekiple huzurunuzda olacağız. Alacağımız bu önemli görevde, sizlerin de desteği ile başarmak azim ve kararlığındayız. Bu anlamda, sizlerin karşısına, gönül rahatlığı ve haklı gururla çıktık. Şimdi yenilik zamanı, yenileşme ve gelişme zamanı, Sultanların şehri, güzel Edirne’mize, en iyi hizmeti, birlikte verme zamanı. Gastronomisinde, gizlilikleri günışığında tutarak, diğer illerle yarışma ve Edirne’mizin sesini duyurma zamanı. Sizlerin de bu gururu yaşama ve parçası olma zamanı. Biz hazırız. Beraber yürüyeceğimiz bu yolda, yolumuz aydınlık olsun. 27 Mart 2022 Tarihinde yapılacak olan Odamız ‘Seçimli Olağan Genel Kurulunda’ sizlerin desteği ve güveni İle Oda Başkanlığına adayım. Bu yolda birlikte yürüyeceğim yol arkadaşlarımı sizlere tanıtmak istiyorum ve sözü kendilerine bırakıyorum.” dedi.
Başkan adayı Harun Özen’in konuşmasının ardından, yönetim ve denetim kurulu üyeleri de kendilerini tanıttı.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30