banner78
banner25

Halk Eğitim'e atama.
Uzun yıllar okul müdürlüğü ve Edirne Öğretmenevi müdürlüğü yapan Şeref Uz, Edirne Halk Eğitim Merkezi müdürlüğüne atandı.

Edirne’de uzun yıllar çeşitli liselerde okul müdürlüğü yapan, 2019-2020 yıllarında ise Edirne Merkez Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu müdürlüğü görevinde bulunan Şeref Uz, İlhan Dinç’in yerine Edirne Halk Eğitim Merkezi müdürlüğüne atandı.
Edirne Halk Eğitim Merkezi Müdürü olarak atanan Şeref Uz kimdir?
Edirne Havsa ilçesi Arpaç Köyü’nde 1965 tarihinde doğdu.
İlk ve orta öğretim eğitimini Edirne tamamlayarak 1987 yılında Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi Tarih Bölümünden mezun oldu.
1988 yılında öğretmen olarak başladığı meslekte; 2019 yılına kadar çeşitli liselerde müdür olarak görev yapan Şeref Uz, 2019-2020 yıllarında Edirne/ Merkez Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Kurum Müdürü olarak görevlendirilmişti. 2020-2021 yıllarında Edirne/ Merkez Dr. İlhami Ertem Anadolu Lisesinde tekrar okul müdürü olarak görev yapan Şeref Uz, 4 Ekim’de Halk Eğitim Merkezi müdürlüğüne atandı.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30