banner78
banner25

Gürkan;havuz medyasının haberi üzerine konuştu!

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan,Ulusal bir televizyon kanalında yayınlanan Edirne ile ilgili kurgu habere açıklık getirdi ve habere konu alan yer ve kişinin söz konusu haber kanalı tarafından kurgulanmış bir senaryodan ibaret olduğunu iddia etti.

Havuz medyasının haberine “kumpas haber” diyen Gürkan“Bazı şov yapmak isteyenler çıkıyor, yüzüne gözüne bulaştırıyor ama Kocasinan Mahallesi’nde bir sokakta bir yerin kotu düşük su birikmiş. Geçen arabalardan, ağ atan vatandaşın çizmelerine bakın, suyun yüksekliği 2cm’yi geçmez. Birileri bir kumpas hazırlıyor. Bazı insanlar Türkiye’de son yıllarda bu kumpas hazırlamayı meziyet haline getirdiler. Bir vatandaşı çağırıyorlar ağını al gel diye, geliyor ağ atıyor biri çekiyor yayın yapıyor. Sonra tutumu ne olduğu belli olan bir televizyon kanalı tarafından haber yapılıyor. Bunlar çirkin şeyler, bunların kimseye faydası yok”diyerek bu işin siyaseti olmayacağını doğa olaylarında belediyeleri suçlamanın doğru olmadığını söyleyerek“afet bunlar”dedi.

Herkesin kendine yakışanı yaptığını belirten Gürkan “Halk görüyor bunları, o açıdan rahatım. Altyapıda 2021 yılında krediyle ilgili sıkıntılar oldu, aştık, çözdük. Dün sabah yağışı biliyorsunuz. Üzülüyorum ben görülmemesine; daha önce bu kadar değil bunun dörtte biri yağışta o su basan yerler ne durumda. İlhami Ertem, Abdi İpekçi, Sadık Ahmet Caddeleri ne durumda bir gram bir şey yok. Bunu neden kimse görmüyor?”diyerek sitem etti.

Kocasinan Mahallesi’nde eski Yunan konsolosluğunun olduğu bölgede 6 tane sokakta sorun yaşadıklarını ve çözmek için çaba sarf ettiklerini belirten Gürkan “teknik olarak yapamadık. Kodla ilgili bir problem olduğundan çözmeye çalışıyoruz”dedi.

Yolların bozukluğu ile ilgili eleştirilere de cevap veren Gürkan araçları ilie seyreden sürücülerin yollarda yavaş gitmelerini istedi ve yağmur suyu ile dolu olan yerlerden kaçınmalarını istedi. Yolların bozuk olduğunu kabul ettiğini belirten Gürkan “Kabul ediyorum ben de o yollardan geçiyorum. Dün bir arkadaşımın arabasıyla 2 saat kadar dolaştık şehirde. Lastiğin patladı mı dedim yok dedi, altı vurdu mu arabanın dedim yok dedi. Niye milletin lastiği patlıyor, senin niye patlamıyor. Ben dedi araba kullanırken su varsa suya girmem. Suyun altında ne olduğunu bilemezsin. Ama sen lastiğini yıkamak için sudan geçeyim dersen onun altında ne olduğunu bilmiyorsun çukura da girersin, lastiği de patlar, altı da vurur”dedi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30