banner78
banner25

Gürkan yerinde inceledi!

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan şiddetli yağan sağanak yağış sonrasında sorun yaşanan bölgeleri gezdi.Kent alt yapısının işlemez hale geldiğini ve yağmur suyunu toplayan kanalların kum ve rusubat malzemelerinin yarattığı tıkanmalar sonrasında işlemez hale geldiğini gören Başkan Gürkan; Belediye ekiplerinin çalışmasını yerinde inceledi.

Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin Tahmis meydanı Kervansaray dükkanları önündeki çalışmasını yerinde inceleyen Gürkan yetkililerden bilgi aldı.

Yağan yağışın anormal bir yağış olduğunu ve alt yapıların bu tür yağışları taşımasının söz konusu olmadığını belirten Gürkan kentte planlı ve sistemli bir alt yapı çalışmasının yapılması için hazırlıkların sürdüğünü ve kentte yaşayan insanları mağdur etmeden alt yapıda iyileştirmelerin kısa sürede tamamlanacağını kaydetti.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30