banner137
banner25

Gürkan "yem satılmayacak,cevşenci ve dilenci olmayacak!"

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan devam eden Selimiye Medyam Projesi tamamlandığında çevresinde kuş yemi ve cevşen satışını tamamen yasaklanacağını belirtti.

Düzenlediği basın toplantısında konuşan başkan Gürkan “yeni dönemle beraber Selimiye’nin etrafında kuşyemi satılmayacak”diyerek Emniyet Müdürlüğü ile görüştüklerini kesinlikle satıcı ve dilenci benzeri kişilerin orada olmayacağını kaydetti.

“Şimdiden herkesin bilgisi olsun”diyen Gürkan “Satmak başka bir şey, oradaki arkadaşlar zorla cebine koyup sonra da 100 TL gibi fahiş fiyatlar istiyorlar. Bu doğru bir şey değil.” İfadelerini kullandı.

Çevre düzenlemesi sonrasında açılacak 4 adet kafeteryanın olacağını ve işletmelerinin Edirne Belediyesi şirketi tarafından yapılacağını belirten Gürkan “Belediyenin yanında, Selimiye’nin giriş kapısında, Mezar Taşı Sergileme noktasının bulunduğu yerde ve Halk Eğitim Merkezi’nin olduğu bölgede kafeteryalarımızı ve büfelerimizi hizmete açıyoruz. Edirne Belediyesi olarak hiçbirini kiraya vermeyeceğiz. Bu yönde bir beklenti olduğunun farkındayız fakat bizim İşletme ve İştirakler Müdürlüğümüz oraları kendi personeliyle işletecek. Bu noktaları da bayramla beraber açacağız. Şu anda malzemeleri alındı hazırlıklar devam ediyor.” dedi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30