banner137
banner25

Gürkan; İsrail'de 24 saat 365 gün bayrağımız dalgalanıyor!"

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan İsrail ziyareti dönüşü sonrasında yaptığı basın toplantısında iki ülke halkları arasında hiçbir sorun olmadığını, ay yıldızlı bayrağımızın Atatürk’ün büstü üzerinde 24 saat 365 gün dalgalandığını belirtti.

İsrail’de yaşananların İsrail devleti tarafından yapıldığını ve bunları tasvip etmediklerini belirten başkan Recep Gürkan; “Orada bizim tasvip etmediğimiz, tepki gösterdiğimiz işleri yapan kim? İsrail devleti. İsrail halkı değil”diyerek gerçekleşen geziye İsrail devletinin davetlisi olarak gitmediğini, İsrail Türkiyeliler Birliği ve Edirne Yahudilerinin davetlisi olarak gittiğini kaydetti.

Gazze sınırında Berşeva adında bir belediye’nin davetlisi olarak temaslarda bulunduklarını belirten Gürkan 14 bin askerimizin esirken öldürüldüğü şehri ziyaret ettiklerini ve yaşanan gelişmeleri çarpıcı bir örnekle verdi. “Bir belediye ile görüştük. Gazze sınırında Berşeva diye bir şehir. Atatürk anıtı ve 1.Dünya savaşında ‘şimdi söyletecekler beni’ orada 14 bin esir askerimiz öldürüldü. Esirken. Kim öldürüyor araştırsın herkes? O esir askerlerimiz öldürülüyor Berşeva şehrinde. İngilizlerin yardakçıları şehri kuşatıyorlar, 298 Türk askeri ölüyor, şehit oluyor. Türkiye Cumhuriyeti Devleti ile Berşeva Belediyesi ortak Atatürk anıtı ve şehitlik yapıyor. Abide yapıyor. Ve bayrak dalgalanıyor sürekli. 365 gün 24 saat Türk bayrağı. Gazze sınırında bir şehir burası. Kim neyi anlatıyor bana! O lak lak yapanlar hayatlarında bir tane bayrak çekmişler mi göndere?”diyerek gönderme yaptı.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30